RapidSugar

Veel bureaus zijn strategisch, technisch of creatief sterk ontwikkeld. Er zijn er maar weinig die deze drie vakgebieden combineren. Want elk vakgebied staat op zich en heeft zijn eigen cultuur en dynamiek. Bij RapidSugar combineren we deze vakgebieden op een unieke manier. En dat is de sleutel tot ons succes – al twee decennia lang.

RapidSugar helpt je bij:

E-mailtemplates

Wil je de mogelijkheden van e-mail optimaal benutten? We helpen je met het ontwikkelen van (interactieve) e-mailtemplates, waarmee je zelf snel en gemakkelijk perfecte e-mails voor jouw e-mailcampagnes kunt creëren. We ontwikkelen creatieve designs die passen bij jouw merk, zetten het ontwerp om in HTML die voorzien is van de nieuwste interactieve technieken en implementeren het e-mailtemplate in je eigen ESP. En met onze speciale e-mail APK check zorgen we ervoor dat je template altijd up-to-date is en geoptimaliseerd is voor ieder device.

E-mails journeys & campagnes

Heb je het gevoel dat je niet het maximale haalt uit je e-mailmarketing activiteiten? Onze strategische en creatieve specialisten helpen je graag met het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van je e-mail marketing activiteiten. Op basis van jouw doelstellingen creëren we samen een campagne of volledige customer journey. Hierbij combineren we strategie, data, techniek en creativiteit om het optimale resultaat te bereiken. Of het nu gaat om het genereren van leads, het onboarden en activeren van nieuwe klanten, het verhogen van de loyaliteit of het terugwinnen van slapende klanten. Voor iedere uitdaging hebben we een passende oplossing.

Wat vind jij van RapidSugar?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

RapidSugar heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact