Sabel Communicatie

Sabel Communicatie is een bureau voor communicatie­advies, corporate story­telling en content. We helpen je om jouw verhaal te vertellen in woord, beeld en vorm. Online en offline. Hoe complex de boodschap ook is.

We zorgen er ook graag voor dat je verhaal op de juiste manier bij de juiste doelgroep komt. Want communicatie is geen tovermiddel, maar wel een krachtige manier om de hoofden en harten van mensen te raken en te winnen.

Vanuit die overtuiging verzorgen we je digitale nieuwsbrief, schrijven we voor je website, geven we je relatiemagazine vorm en ‘schieten’ we je bedrijfsfilm. Zodat je klanten begrijpen waar jij echt voor staat.

Verleiden vanuit de mailbox

Rijkswaterstaat en Sabel Communicatie houden u op de hoogte

Sabel Communicatie is een van de vaste communicatie­partners van Rijkswaterstaat. We verzorgen onder meer video’s, animaties en andere communicatie­middelen voor grote en kleine projecten. Wordt ergens gewerkt? Dan zorgen we regelmatig dat omwonenden op de hoogte blijven met digitale nieuws­brieven, mailings en andere online communicatie. Online communiceren geeft ons de kans snel en actueel te zijn én voor de liefhebbers een schat aan achtergrond­informatie te ontsluiten. Daarbij kiezen we, met volle instemming van Rijkswaterstaat, voor eerlijke en begrijpelijke teksten.

Ziggo en Sabel Communicatie: een perfect passende puzzel

Voor Ziggo verzorgt Sabel Communicatie verschillende online communicatie­middelen: uitnodigingen voor events, verslagen van bijeenkomsten, interviews en testimonials en een paar keer per jaar de digitale nieuws­brieven voor verschillende groepen zakelijke klanten. Het strakke format van de nieuwsbrieven laat geen woord teveel toe. Maar wij vinden het een mooie puzzel om in zo min mogelijk woorden te vertellen wat de zakelijke klanten van Ziggo mogen verwachten van hun provider. We verleiden de ontvangers van de nieuwsbrief om door te klikken naar de uitleg, testimonials en aanbiedingen op de site. En ja, dat lukt ook in 30 woorden.

Wat vind jij van Sabel Communicatie?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Sabel Communicatie heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact