Scherp Online

Scherp Online is hét full-service online marketingbureau uit Eindhoven. Resultaat én klanttevredenheid staan voorop. Kies je voor Scherp Online, dan kies je voor echte professionals die je niet naar de mond praten maar resultaat leveren. Bovendien spreken wij jouw taal. Geen vaag jargon, maar direct en eerlijk zeggen wij waar het op staat.  Dit is wat ons onderscheidt van andere bureaus. Transparantie, goed werk en gedrevenheid om elke dag het maximale uit jouw campagnes te halen is waar het bij ons om draait. We helpen je bij alle online marketing vraagstukken en denken met je mee. Of dat nu begeleiding, training of uitvoerend werk is. Wij zorgen voor meer bereik, meer verkeer, meer klanten en meer leads.

E-mailmarketing
E-mailmarketing is zo veel meer dan het versturen van een periodieke e-mail met nieuws updates. Voor ons komt het neer om op geautomatiseerde manier gepersonaliseerde content op het juiste moment bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen. Deze e-mails zorgen voor interactie en zetten aan tot actie om jouw doelen te realiseren. Data en creativiteit en schaalbaarheid komt hierbij samen voor het beste resultaat.

Bij Scherp Online weten precies welke type e-mails jij het beste wanneer kunt gaan inzetten. Of je nu een e-commerce website hebt, op zoek bent naar meer leads of e-mailmarketing inzet voor evenementen. We denken met je mee en halen het maximale uit je e-mailmarketing.

Strategiebepaling
Samen bepalen we aan de hand van jouw bedrijfsdoelen wat de toegevoegde van e-mail marketing is en op wat voor manier je dit kunt inzetten. Vervolgens schrijven we een sterke strategie en maken we een overzichtelijke en vooral direct uitvoerbaar plan.

Ondersteuning
Kom je handjes of kennis te kort om het plan uit te voeren? Geen probleem, onze e-mail professionals helpen je graag! We denken proactief mee, houden je up-to-date over nieuwe mogelijkheden en koppelen de resultaten terug via een maandelijks dashboard. Daarnaast levert ons design en ontwikkel team de mooiste ontwerpen en templates uit voor je e-mails en landingspagina’s.

Onze aanpak
We werken vanuit een strategie, maar sturen continu bij om steeds meer resultaat uit je campagnes te halen
 

 • Set-up
  • Database check
  • Doelstellingen formuleren
  • E-mail templates opstellen
  • E-mail campagnes types kiezen
 • Campagne (continu)
  • Uitvoer en verzending
  • Testen en optimaliseren

Kortom, wij kunnen je in alle facetten van e-mail marketing ontzorgen!

Wat vind jij van Scherp Online?

Laat een beoordeling achter
 • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Scherp Online heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact