Sparklet

Wij zijn Sparklet. Hét digital commerce bureau van Midden-Nederland. We zetten ons iedere dag voor 100% in om digitale successen te realiseren voor onze klanten. We helpen ondernemers binnen retail, brands en groothandel met het uitdenken van de online strategie, volledig gefocust op leadgeneratie, e-commerce en online branding.

Slimme marketing, dat is waar wij als digital marketing bureau goed in zijn. We weten precies hoe we strategieën zo effectief en efficiënt mogelijk in kunnen zetten. Digital marketing kanalen laten we slim met elkaar samenwerken en we zoeken altijd naar de ultieme mix tussen marketing, techniek, data, design en content. Boven alles zijn we resultaatgericht, want een goede ROI is belangrijk voor onze klanten en dus ook voor ons. Constante optimalisaties van de verschillende kanalen is daarbij onze sleutel tot succes.

Het Sparklet team is enthousiast en ambitieus, we dagen uit en blijven tegelijkertijd realistisch. We denken in stappen die haalbaar zijn, waarbij we ontzorgen waar nodig. Zo kunnen ondernemingen snel groei realiseren.

E-mail marketing voor webshops en websites

E-mailmarketing voor webshops

E-mailmarketing is hét marketingsinstrument voor jouw webshop. Consumenten die een account hebben aangemaakt en producten hebben gekocht, geven je een schat aan informatie waardoor je verschillende typen e-mailings direct veel persoonlijker en relevanter kunt maken.

Sparklet helpt je (vanuit de strategie die we samen definiëren) met scorende mailings. We maken hiervoor gebruik van de software van onze partner Spotler.

E-mailmarketing voor websites

Nieuwsbrieven hebben vaak het doel om klanten te informeren over het gebruik van producten (advies) of andere relevante nieuwtjes. En dit zijn precies de redenen waarom mensen zich inschrijven voor jouw nieuwsbrief. Ze vinden dat je wat interessants te vertellen hebt, omdat jij advies geeft op gebieden die relevant zijn voor hen. En bovendien hebben deze mensen zichzelf ingeschreven.

Daarom doe je er goed aan deze waardevolle doelgroep up-to-date te houden. E-mailmarketing heeft zich voor veel ondernemingen bewezen als marketingkanaal waar de beste ROI op te behalen valt. Ontdek de kracht van e-mailmarketing voor jouw onderneming!

Wat vind jij van Sparklet?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Sparklet heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact