Van IJzendoorn

Van IJzendoorn Marketing Advies is een internetmarketingbureau met ruim 10 jaar ervaring met de software Spotler. Met meer dan 60 succesvolle implementaties, is Van IJzendoorn Marketing en Advies een zeer gewaardeerde partner.

E‑mailtemplates
Als u e-mailings gaat versturen, is het uiteraard belangrijk dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Ook qua design en opbouw. Van IJzendoorn Marketing Advies helpt hierbij door u kant-en-klare e-mailtemplates te leveren die getest en goed bevonden zijn. Zo beschikt u over een set eigen sjablonen voor uw e‑mails.

Zelfservice e-mail marketing pakket
Wij bieden het zelfservice software pakket Spotler waarmee u zowel e‑mail nieuwsbrieven, sms, mailings en automatische berichten kunt versturen. Dit bekroonde software pakket, in combinatie met de e‑mail marketingkennis van Van IJzendoorn Marketing Advies, kan u heel veel extra conversie en dus omzet opleveren!

Full service campagnes
Van IJzendoorn Marketing Advies levert full service e‑mail campagnes op maat. Passend binnen uw marketing- en communicatie­doelstellingen en in de lijn van uw huisstijl. Of het nu gaat om een digitale nieuwsbrief of een viral marketing­campagne waarmee uw bedrijf op een ludieke manier onder de aandacht van potentials brengt; wij weten waar het om draait en vinden de juiste kanalen. Wij helpen u met snel laten groeien van uw e‑mailbestand.

Van IJzendoorn en Spotler succes: Ouwehands Dierenpark

Persoonlijke video

Ouwehands Dierenpark heeft samen met Van IJzendoorn Marketing Advies en StoryTEQ een persoonlijke video gemaakt die per e‑mail naar de nieuwsbrief­inschrijvers is verstuurd.
Bekijk de nieuwsbrief.

Het succes

De campagne rondom de reuzenpanda’s was een enorm succes. De gemiddelde open ratio lag op 78% en de gemiddelde tijd die men op de landingspagina met video doorbracht bedroeg bijna 3 minuten.

Wat vind jij van Van IJzendoorn?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Van IJzendoorn heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact