West Point Digital

West Point Digital is een growth e‑commerce agency gespecialiseerd in Magento en Shopify oplossingen gevestigd in Amsterdam. Vanuit een full-service aanpak helpen wij e‑commerce managers en webshop­eigenaren online succesvol te zijn door het realiseren van snelle, stabiele en schaalbare e‑commerce platformen.

Vervolgens gaan wij aan de slag met onze opdrachtgevers om digitale strategieën uit te denken, marketing­campagnes op te zetten en waardevolle kennis te delen om zo samen de webshop tot een succes te maken.

Wij kiezen voor een integrale aanpak waarbij techniek en online marketing elkaar versterken. Met het doel om online winkelen zo eenvoudig, leuk en gebruiks­vriendelijk mogelijk te maken voor de eindgebruiker.

Webshops

Wij bouwen en ontwerpen snelle, stabiele en schaalbare e‑commerce platformen in Shopify en Magento, die zorgen dat online winkelen leuk en gemakkelijk is voor de eindgebruiker.

E-mail design en automation

Wij ontwerpen e‑mail templates volledig in het huisstijl design. Ook zetten wij beproefde event-driven e‑mails in die, gekoppeld aan jouw e‑commerce platform, de mogelijkheid geven om de gehele klant­levens­cyclus te bewerken.

Wat vind jij van West Point Digital?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

West Point Digital heeft nog geen beoordelingen.

Go to top
Direct Contact