XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. We verwezenlijken voor onze B2B en B2C klanten omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale aanpak, passend bij de digitale roadmap van onze klanten. Met een trackrecord van meer dan 20 jaar in omnichannel e-commerce weet XSARUS als geen ander hoe je jouw klantdata + real-time gebruikersinteracties kunt inzetten voor jouw e-commerce business.

Waarom je voor een Marketing Automation uitdaging juist bij XSARUS uitkomt? 

Voor veel van onze bestaande klanten was het een logische uitbreiding na een webshop implementatie of een vervolgstap in een Digital Marketing samenwerking. Relaties voelen zich vaak aangetrokken door het sterke technische profiel van XSARUS. Want een perfecte setup van databasetechniek, connectiviteit met andere tools (ERP, ESP, channels) is een sleutelfactor.

Daarnaast hebben wij solide marktkennis en kunnen we jouw doelen goed benchmarken en creatief doorvertalen a.d.h.v. talloze cases in 20 jaar e-commerce ervaring. Wij weten wat werkt! Tenslotte vertellen we je graag zelf hoe we een inhoudelijk partnership in place zetten. Hoe een sterk groeiend team van Marketing Automation Specialisten zich heel graag verbindt aan jouw business doelen.

Zo werken we samen aan jouw succes!

E-mail Marketing

E-mail Marketing Automation

Iedere fase in de customer journey heeft zijn eigen aanpak nodig om de klant te benaderen. Door gebruik te maken van e-mail marketing automation en dat goed in te richten kunnen geautomatiseerde flows ingesteld worden voor het versturen van relevante mailings. Zo word de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste persoon gestuurd.

Personalisatie

Biedt de bezoeker in alle fases van de customer journey een gepersonaliseerde ervaring aan. Verzamel online gedrag van je bezoekers met een Customer Data Platform, zodat je naast personalisatie binnen de webshop ook e-mail marketing (automation) persoonlijk ingezet kan worden.

Wat vind jij van XSARUS?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

XSARUS heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact