Yourzine

Yourzine is een enthousiaste groep gedreven marketeers. Professionals die staan voor de absolute top in hun vakgebied. Die niets liever doen dan jou helpen om het hoogst haalbare te realiseren; het vergroten van de klantwaarde.

In een dagelijks veranderend marketinglandschap werken wij samen met onze opdrachtgevers aan uitdagende opdrachten. En dat voor iedere fase van precies die customer journey waarin hun doelgroep zich bevindt.

We omarmen daarbij uiteenlopende business- en marketingmodellen, met als rode draad: groei. Op wendbare wijze loodsen we opdrachtgevers zo door een get-keep-grow-marketinglandschap. Telkens vanuit een specialisme, altijd met als bijvangst maximale synergie tussen de disciplines. Vanuit de basecamps Data Intelligence & Data Solutions, CRM & Customer Engagement Strategy, Technology, Customer Journey Strategy, Campaign Management en Optimisation & Analytics realiseren en optimaliseren we vervolgens respons, loyaliteit, lagere churn en uiteindelijk hogere klantwaarde.

CRM strategie

Yourzine heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van CRM-strategieën A-merken in Nederland. Samen met onze klanten brengen we KPI’s, doelstellingen, wensen en kansen in kaart en bouwen we een CRM Roadmap die leidt naar loyale klanten. Een concrete blueprint van jouw klant­contact­strategie.

Marketing Automation

Yourzine ondersteund in het ontwikkelen en bouwen van marketing automation flows. Van welkomst­campagnes tot churn­campagnes en van transactionele e-mails tot loyalty­campagnes. Wij ondersteunen onze klanten in concepting en technische implementatie in Spotler.

Wat vind jij van Yourzine?

Laat een beoordeling achter
  • Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor verificatie en wordt niet getoond.

Yourzine heeft nog geen beoordelingen

Go to top
Direct Contact