Op maandag 30 oktober aanstaande organiseren AFAS en Spotler een gezamenlijke inspiratiesessie waarin we op een interactieve manier met deelnemers willen ingaan op de kracht van de combinatie van CRM en e-mailmarketing. Door beiden met elkaar te combineren kun je hele krachtige marketing toepassen op je klanten en hen steeds beter en persoonlijker bedienen. In de sessie gaan we in op het hoe en waarom van de combinatie CRM met e-mailmarketing, maar ook laten we concreet zien hoe doet AFAS dat zelf doet met de koppeling tussen Profit en Spotler.

CRM als basis voor succesvolle e-mailmarketing

De integratie van je e-mailmarketing software met je CRM-systeem biedt vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat je meer marketingkracht creëert door de best of both worlds te combineren. In de inspiratiesessie E-mailmarketing willen we je graag laten zien wat dit voor jou kan betekenen. Waarom zou je e-mailmarketing inzetten? Wat zijn hierin de trends en ontwikkelingen? Waarom past een integratie met je CRM-pakket hierbij en wat haal je dan uit die integratie? Meer specifiek gaan we in op de koppeling die wij samen met AFAS hebben ontwikkeld om te kunnen profiteren van het beste wat AFAS Profit en Spotler te bieden hebben. Hoe zet AFAS de koppeling met Spotler in en wat heeft het hen tot nu toe gebracht?

Schrijf je in voor deze gratis inspiratiesessie bij AFAS

Zet je AFAS Profit in voor jou CRM-activiteiten en gebruik je Spotler of overweeg je Spotler te gaan gebruiken? Dan is deze sessie echt iets voor jou. Tenminste als jij ook successen wil behalen door de krachten van CRM en e-mailmarketing te bundelen. Op de site van AFAS kun je jezelf aanmelden. En zorg dat je er snel bij bent, want het aantal plaatsen is zeer beperkt. Slechts 30 mensen kunnen deze interactieve sessie bijwonen.