Na succesvolle inspiratiesessies in 2017 en 2018, hebben AFAS en Spotler besloten om op dinsdag 3 december 2019 nogmaals een inspiratiesessie CRM en e-mail marketing te organiseren. Het event vindt plaats in het Auditorium van AFAS in Leusden. Klanten en gebruikers van AFAS Profit en/of Spotler zijn die dag vanaf 09:00 uur van harte welkom. Onderwerp is uiteraard het nut van de combinatie van CRM en e-mail marketing. Door beide systemen te integreren kun je krachtige marketing (automation) toepassen. Zo kun je klanten, leden, prospects etc. steeds beter en persoonlijker bedienen. Tijdens de inspiratiesessie gaan Spotler en AFAS in op wat e-mail marketing voor jouw organisatie kan betekenen. En we laten zien hoe AFAS zelf de kracht van Profit en Spotler gebruikt voor hun eigen klantmarketing.

Voordelen van CRM en E-mail marketing

De integratie van je e-mail marketingsoftware met je CRM-systeem biedt vele voordelen. Tijdens de sessie zullen we praktisch ingaan op de volgende voordelen:

  • Een koppeling bespaart tijd en voorkomt de kans op fouten;
  • Je zorgt voor een hoger niveau van databewaking waardoor je datakwaliteit stijgt;
  • Met een connector in gebruik, kun je veel meer data gebruiken om te segmenteren en personaliseren;
  • Uiteindelijk bied je jezelf hierdoor veel meer verkoopkansen en haal je een hoger rendement uit e-mail marketing.

En meer specifiek gaan we in op de koppeling die wij samen met AFAS hebben ontwikkeld. Je kunt je voorstellen dat je hiermee profiteert van het beste wat AFAS Profit en Spotler te bieden hebben. AFAS laat ook zien hoe zij zelf de koppeling met Spotler inzetten. Wat heeft het hen tot nu toe gebracht?

Schrijf je in voor deze gratis inspiratiesessie bij AFAS

Zet je AFAS Profit in voor jouw CRM-activiteiten en gebruik je Spotler of overweeg je Spotler te gaan gebruiken? Dan is deze sessie echt iets voor jou. Tenminste als jij ook successen wil behalen door de krachten van CRM en e-mail marketing te bundelen. Op de site van AFAS kun je jezelf aanmelden. En zorg dat je er snel bij bent, want het aantal plaatsen is zeer beperkt. Slechts 30 mensen kunnen deze interactieve sessie bijwonen. En… de lunch is inbegrepen!