Na het succes van de eerste inspiratiesessie die AFAS en Spotler op maandag 30 oktober 2017 organiseerden, hebben beide bedrijven besloten nogmaals een inspiratiesessie CRM en e-mailmarketing in te plannen. Het event vindt wederom plaats bij AFAS in Leusden. Op donderdag 22 maart aanstaande zijn klanten en gebruikers van AFAS Profit en/of Spotler vanaf 13:30 van harte welkom. Onderwerp is uiteraard het nut van de combinatie van CRM en e-mailmarketing. Door beiden te integreren kun je krachtige marketing toepassen op je klanten en hen steeds beter en persoonlijker bedienen. Tijdens de inspiratiesessie gaan Spotler en AFAS in op wat e-mailmarketing voor jouw organisatie kan betekenen. En we laten zien hoe AFAS zelf de kracht van Profit en Spotler gebruikt voor hun eigen klantmarketing.

Voordelen van CRM + E-mailmarketing

De integratie van je e-mailmarketing software met je CRM-systeem biedt vele voordelen. Tijdens de sessie zullen we praktisch ingaan op de volgende voordelen:

  • Een koppeling bespaart tijd en voorkomt de kans op fouten;
  • Je zorgt voor een hoger niveau van databewaking waardoor je datakwaliteit stijgt;
  • Met een connector in place kun je veel meer data gebruiken om te segmenteren en personaliseren;
  • Uiteindelijk biedt je jezelf hierdoor veel meer verkoopkansen en haal je een hoger rendement uit e-mailmarketing.

En meer specifiek gaan we in op de koppeling die wij samen met AFAS hebben ontwikkeld. Je kunt je voorstellen dat je hiermee profiteert van het beste wat AFAS Profit en Spotler te bieden hebben. Maar AFAS zelf laat zien zij zelf AFAS de koppeling met Spotler inzetten. Wat heeft het hen tot nu toe gebracht?

Schrijf je in voor deze gratis inspiratiesessie bij AFAS

Zet je AFAS Profit in voor jou CRM-activiteiten en gebruik je Spotler of overweeg je Spotler te gaan gebruiken? Dan is deze sessie echt iets voor jou. Tenminste als jij ook successen wil behalen door de krachten van CRM en e-mailmarketing te bundelen. Op de site van AFAS kun je jezelf aanmelden. En zorg dat je er snel bij bent, want het aantal plaatsen is zeer beperkt. Slechts 30 mensen kunnen deze interactieve sessie bijwonen.