Vanaf vandaag gaan de zusterbedrijven Blinker en MailPlus verder als één bedrijf: Spotler. Het samengaan van Blinker en MailPlus past binnen de ambitie om internationaal verder te groeien. Deze ambitie werd in november 2016 hardop uitgesproken nadat CNBB Venture Partners een meerderheidsbelang heeft genomen in beide bedrijven. Spotler Nederland wordt het voorbeeld voor nieuwe Spotlers in het buitenland.

Zelfde serviceniveau en support voor klanten en partners

Voor de klanten van Blinker en de partners van MailPlus verandert er in eerste instantie nog niet zoveel. Klanten en partners kunnen nog steeds rekenen op dezelfde kwaliteit van dienstverlening en support die ze gewend waren bij Blinker en MailPlus. Zelfs de software die wordt geleverd blijft nog even hetzelfde. Alleen de bedrijfsnaam is nu Spotler en alle uitingen en communicatie komen nu ook vanuit Spotler.

Nieuwe interface, vertrouwd gemak

Sinds de lancering van de software MailPlus in 2004 is er veel veranderd: functioneel is de software continu ontwikkeld en uitgebreid. Een optimale User Experience (gebruiksgemak) heeft altijd centraal gestaan. Het uiterlijk van de applicatie kwam op de tweede plaats. Nu na 13 jaar werd het tijd om met een futureproof design aan de slag te gaan. Het resultaat zal eind 2017 voor iedereen zichtbaar worden als de nieuwe software onder naam Spotler wordt gelanceerd. Dat is het moment dat er definitief afscheid wordt genomen van de MailPlus software.

Ambities voor 2018: marketing automation en internationale groei

Na de lancering van de nieuwe interface, breidt Spotler zijn software verder uit met marketing automation functies, zoals webtracking, nieuwe campagnetriggers en het publiceren naar social media. Verder wordt de organisatie van Spotler voorbereid op internationalisering. Veel processen worden versimpeld en geoptimaliseerd zodat Spotler schaalbaar wordt en daarmee een voorbeeld wordt voor vestigingen in andere landen.

Snellere doorontwikkeling, meer functies, betere software

Internationale groei is geen doel op zich, maar de groei gaat ervoor zorgen dat er een snellere doorontwikkeling van de software kan plaatsvinden. Dit betekent voor klanten en partners dat zij betere software en meer functies tot hun beschikking gaan krijgen. “Want dat is waar we het allemaal voor doen”, zegt Marc Schüssler, directeur en oprichter van Blinker en MailPlus, “Met onze software en services willen we marketeers in staat stellen om zelf snel en op een makkelijke manier resultaten te halen met hun e-mail marketing automation activiteiten.”