Onze partner Buckles heeft op zijn connector platform een nieuwe standaard koppeling voor Spotler toegevoegd. Vanaf nu is het mogelijk om via Buckles de koppeling te leggen tussen Spotler eCommerce en Shopify. De integratie met Shopify is een primeur, want deze kon voorheen nog niet worden aangeboden aan gebruikers van het e-commerce platform van Shopify. Met deze integratie wordt het mogelijk om e-mail marketing automation toe te passen vanuit je webshop.

Functionaliteiten van de Shopify-connector

De connector die Buckles heeft ontwikkeld zijn zeer uitgebreide e-commerce-koppelingen en zijn alle gestandaardiseerd voor de werking met je Spotler eCommerce account. De nieuwe Spotler-connector voor Shopify biedt dan ook vele functies die gebruikers in staat stellen het maximale uit zowel Spotler als hun e-commerce platform te halen:

  • Synchronisatie van nieuwe klanten en nieuwsbriefabonnees
  • Synchronisatie van productinformatie, – afbeeldingen en links
  • Synchronisatie van orders en orderhistorie
  • Synchronisatie van permissie ‘Nieuwsbrief’
  • Ophalen en verwerken van afmeldingen in Spotler
  • Automatische e-mailcampagne triggeren

Over Buckles en Shopify

In goed overleg en dankzij een effectieve samenwerking tussen Buckles en Spotler is de koppeling tussen Spotler en Shopify tot stand gekomen. Naast deze zullen bovendien binnenkort Spotler-connectoren voor Lightspeed, Magento 2, Prestashop en WooCommerce beschikbaar komen binnen het Buckles connectorplatform. Buckles is een Nederlandse SaaS scale-up uit Alphen aan den Rijn dat een connector platform heeft ontwikkeld waarmee het de meestgebruikte e-commerce, fulfilment en marketing automation koppelingen ondersteunt.

De connector tussen Spotler en Shopify is geheel nieuw en dus een nieuwe toevoeging aan het uitgebreide spectrum aan reeds bestaande e-commercekoppelingen voor. Shopify Inc. is een Canadees multinationaal e-commercebedrijf met hoofdkantoor in Ottawa. Shopify is ook de naam van het eigen e-commerceplatform voor online winkels en kassasystemen voor de detailhandel. Het Shopify-platform biedt online retailers een reeks diensten, waaronder tools voor betalingen, marketing, verzending en customer engagement. Het bedrijf meldde in mei 2021 dat meer dan 1.700.000 bedrijven in ongeveer 175 landen gebruik maken van het platform.