We zijn woensdag 23 januari en donderdag 24 januari 2019 weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. De Webwinkel Vakdagen is hét tweedaagse e‑commerce event van het jaar!

Bezoek onze stand en één van onze twee sessies

Wil jij je e‑mail marketing naar een hoger plan tillen? Wij denken graag met je mee. Bezoek ons op stand 191. Daarnaast verzorgen wij tijdens de Webwinkel Vakdagen 2 inhoudelijke sessies in verschillende zalen. Bekijk hieronder de details van onze sessies.

 • Presentatie Spotler samen met Thuiswinkel.org:
  Lancering E-commerce Marketing Trendrapport 2019
  23 januari | 12:00 – 12:30 | zaal 9
   
 • Presentatie Spotler samen met Babboe:
  Meer conversie met e-mailmarketing binnen de omnichannel-strategie
  24 januari | 14:00 – 14:30 | zaal 4

Bekijk het volledige programma en meld je direct aan.
 

Lancering: E‑commerce Marketing Trendrapport 2019

Tijdens de Webwinkel Vakdagen lanceren wij samen met Thuiswinkel.org de eerste editie van het E‑commerce Marketing Trendrapport 2019. Wij deden onderzoek onder e‑commerce­marketeers naar de trends en ontwikkelingen die zij zien en hoe zij hun marketing aanpakken. Kom naar de presentatie tijdens de Webwinkel Vakdagen en laat je inspireren en ontvang de eerste editie van dit trendrapport.

In de presentatie gaan Richard van Welie (Thuiswinkel.org) en Mark van den Berg (Spotler) in op de belangrijkste speerpunten voor e‑commerce­marketeers in 2019. Wat houdt ze bezig, hoe ziet hun marketing er nu uit? Wat willen ze in de toekomst nog bereiken met bepaalde kanalen? Als jij wil weten wat e-commercemarketeers in 2019 bezig gaat houden, dan moet je hier echt bij zijn!
De presentatie is op woensdag 23 januari van 12:00 tot 12:30 uur in zaal 9.

Vraag het onze e‑commerce experts

Heb je nu amper of geen contact met je klanten als ze online bij jou aan het winkelen zijn? Grote kans dat je (potentiële) klanten je webshop verlaten en niet terug komen om te bestellen. Dat wil je toch niet? Met de handige automatische e‑mail campagnes, integraties met je platforms en slimme koppelingen met je CMS of CRM heb je meer grip op de klant en verhoog je de customer experience. Op de Webwinkel Vakdagen vertellen we je er alles over. Ben je nu al benieuwd hoe Spotler je webshop naar een hoger niveau kan brengen? Neem direct contact op via contact@spotler.nl.
 

Schrijf je gratis in

Meer weten over de trends in e‑commerce en e‑mail marketing automation? Schrijf je vandaag nog in. Kom je langs? Wij staan op stand 191. Lees hier meer over de locatie en openingstijden.