Spotler is weer van de partij op hét digital commerce event: de Webwinkel Vakdagen! Dit jaar zijn we zelfs trots Gold Sponsor geworden. Op 29 en 30 maart wordt de Jaarbeurs Utrecht weer omgetoverd tot het ontmoetingsplatform voor de e-commerce branche en kun je ons ontmoeten op stand 191.

Met ruim 250 standhouders en 200 lezingen belooft het wederom een ware happening te worden waar elke (digital) marketeer bij moet zijn. Ruim 100 uur aan waardevolle kennis, nieuwe inzichten en inspirerende cases over trends en marketingontwikkelingen, e-mail marketingmogelijkheden en webwinkeloplossingen die jou helpen jouw digitale ambities waar te maken!

Bezoek onze stand en presentaties

Wil jij starten met e-mail marketing of je e-mail marketing naar een hoger level tillen? Kom naar onze stand 191, dan denken we met alle liefde met je mee! Naast onze aanwezigheid met een stand, verzorgen wij ook 2 inhoudelijke sessies die je niet mag missen:

  • Personalized automations to Save the World:
    In samenwerking met Neleman Wijnen en mailmeisters
    Woensdag 29 maart | 13:15 – 13:45 | Zaal 9
  • Starten met een Customer Data Platform: are you ready?
    In samenwerking met Blackstone
    Donderdag 30 maart | 14:00 – 14:30 | Zaal 5

Bekijk hier het volledige programma en vraag direct je gratis ticket aan.

Vraag het onze experts

Als bedrijf in de e-commerce, retail, B2B of B2C is het belangrijk contact te hebben en in contact te blijven met je (potentiële) klanten. Met handige automatische e‑mail campagnes, integraties met je platforms en slimme koppelingen met je CMS of CRM heb je meer grip op de klant en verhoog je de customer experience. Op de Webwinkel Vakdagen vertellen we je er graag alles over. Ben je nu al benieuwd hoe Spotler je bedrijf kan helpen meer succes te behalen? Neem direct contact op via contact@spotler.nl of bel +31 (0)88 – 103 09 99.

Vraag je gratis ticket aan

Meer weten over de trends in digital commerce en e‑mail marketing automation? Schrijf je vandaag nog in. Lees hier meer over de locatie en openingstijden.