Van het kopen van een aanhanger via Marktplaats in Hazerswoude-Rijndijk, tot de aanschaf van e-mail marketing software Spotler. Het overkwam Edmund Timm, manager marketing en sales bij NEN, zo’n tien jaar geleden. Timm kwam tijdens het afhalen van zijn aanhanger in gesprek met een medewerker van Spotler en besloot uiteindelijk om bij NEN aan de slag te gaan met deze software. Met als gevolg: tien jaar succesvol gebruik.

Een feestelijk moment: 10 jaar samenwerking

Dinsdag 15 augustus werd het tienjarig jubileum van NEN als Spotler klant gevierd. Uiteraard met een lekker stuk taart. Alle betrokken medewerkers bij de e-mail marketing van NEN waren van de partij.

taart-nen

100 jaar normalisatie in Nederland

NEN ondersteunt in Nederland het normalisatieproces. De in 1916 opgerichte ‘Hoofdcommissie voor de Normalisatie van Nederland’ is uitgegroeid tot een organisatie met circa 280 medewerkers en bijna 5.000 actieve commissieleden. In 2016 bestond NEN 100 jaar.

Prettige samenwerking

Uiteraard willen we vanuit Spotler alle medewerkers van NEN bedanken voor tien jaar fantastische samenwerking. We gaan er vanuit dat we er de komende jaren nog een mooie periode aan toe kunnen voegen.