Mandrino heeft een standaard Spotler-plugin voor Shopware ontwikkeld. Shopware is een Duits e‑commerce platform dat steeds vaker als tegenhanger van Magento wordt ingezet, ook in Nederland. Met deze integratie wordt het mogelijk om marketing automation toe te passen vanuit je webshop. De plug-in is met name geschikt voor de Professional (Plus) en Enterprise edities van Shopware.

Spotler-plugin voor Shopware

De plugin die Mandrino heeft ontwikkeld is een van de meest uitgebreide e-commerce-koppelingen die er voor Spotler beschikbaar is. De nieuwe Spotler-plugin voor Shopware biedt dan ook vele functies die gebruikers in staat stelt het maximale uit beide softwarepakketten te halen:

  • Synchronisatie van nieuwe klanten en nieuwsbriefabonnees
  • Synchronisatie van productinformatie, – afbeeldingen en links
  • Synchronisatie van orders en orderhistorie
  • Synchronisatie van directe conversie (aangemaakt en afgerond)
  • Synchronisatie van permissie ‘Nieuwsbrief’
  • Ophalen en verwerken van afmeldingen en (profiel)wijzigingen in Spotler
  • Standaard 5 automatische campagnes beschikbaar na installatie

Op onze informatiepagina over deze plug-in voor Shopware vind je meer specificaties over deze koppeling. Maar je kunt uiteraard ook even contact opnemen om je vragen te stellen.

Over Mandrino en Shopware

In goed overleg en dankzij een effectieve samenwerking tussen Mandrino en Spotler is de koppeling tussen Spotler en Shopware tot stand gekomen. Deze koppeling wordt officieel tijdens de Webwinkel Vakdagen 2019 gelanceerd, inclusief beursaanbieding voor de koppeling (geldig tot 22 maart). Inmiddels zijn er diverse Shopware-partners die voor hun klanten interesse hebben getoond voor de Spotler-plugin voor Shopware. Momenteel werkt Mandrino aan het gereed maken van de koppeling voor de Shopware Store. Hier worden koppelingen, extensions en plug-ins aangeboden voor integraties met andere software. Shopware is marktleider in Duitsland als het gaat om e-commerce platformen. Het familiebedrijf is opgericht in het jaar 2000 en heeft inmiddels ruim 80.000 klanten, 1.200 partners en 170 medewerkers. Nederland is vanwege het progressieve karakter van de e-commerce markt een belangrijke groeimarkt voor Shopware. Mandrino focust zich volledig op de ontwikkeling en het beheer van effectieve marketingkoppelingen.