Spotler partner Combidesk heeft in samenwerking met Spotler en PerfectView een Spotler-connector ontwikkeld. Hiermee wordt de integratie tussen Spotler en PerfectView CRM Online mogelijk gemaakt. Inmiddels maken In-Lite, Leiden Marketing en Ngage al gebruik van de connector. Deze connector is beschikbaar voor 30 euro per maand.

Volledige datasynchronisatie tussen PerfectView CRM en Spotler

Net zoals bij andere Spotler connectoren voor CRM-systemen biedt de connector voor PerfectView CRM Online na installatie en inrichting een automatische synchronisatie tussen Spotler en CRM. Via de koppeling worden contacten en permissies iedere 30 minuten gesynchroniseerd. Alle data zijn direct beschikbaar en te gebruiken in Spotler. Bovendien worden nieuwe inschrijvingen en afmeldingen via Spotler doorgegeven naar het platform. Zo is de data op beide plaatsen altijd up-to-date. Ook zorgt de connector ervoor dat er notificaties worden verstuurd als een e-mailadres van een ontvanger bouncet. Je kunt zelf instellen op welke e-mailadres je deze notificaties ontvangt.

Spotler en Combidesk

Spotler en Combidesk werken al geruime tijd samen. Samen realiseerden zij diverse koppelingen tussen Spotler en CRM-pakketten of e-commerce platformen. Zo realiseerde Combidesk ook al koppelingen voor de integratie van Spotler met Lightspeed eCom en Teamleader CRM. De Spotler-connector voor PerfectView CRM is de derde koppeling die door Combidesk is gemaakt.