Voor het Netivity e-commerce platform heeft Netivity in samenwerking met Spotler en met launching customer Handyman een connector ontwikkeld. De connector maakt de integratie tussen het platform en Spotler eCom mogelijk. Hierdoor wordt het toepassen van e-mail marketing makkelijker en nog inzichtelijker.

Volledige synchronisatie data Netivity en Spotler

Net zoals bij andere Spotler connectoren voor e-commerce (Magento 1 & 2 en LightSpeed) biedt de connector voor Netivity na installatie en inrichting een automatische synchronisatie tussen Spotler en de webshop. Via de koppeling worden contacten, producten en orders gesynchroniseerd. Alle data zijn direct beschikbaar en te gebruiken in Spotler eCommerce. Deze e-mail marketing software is speciaal ingericht voor (r)etailers.

Bestandsbeheer en campagne triggers

Nieuwe inschrijvingen en afmeldingen worden via Spotler doorgegeven naar het platform. Zo is de data op beide plaatsen altijd up-to-date. Ook stelt de connector webshops in staat om vanuit het e-commerce platform standaard Spotler campagnes zoals ‘Verlaten Winkelwagen’ en ‘Win-back’ te triggeren.

Spotler en Handyman

Spotler heeft ervoor gezorgd dat Handyman met Spotler aan de slag is gegaan. Samen realiseerden zij de standaardconnector tussen beide platformen. Netivity heeft op basis van de Spotler API documentatie de lead genomen waardoor er nu naadloze integratie is ontstaan. Handyman profiteert optimaal van de voordelen die e-mail marketing biedt voor e-commerce. Spotler zorgt voor de verdere begeleiding in het optimaal gebruik van Spotler.