Tijdens de NIMA Marketing Day op 20 juni lanceert Spotler samen met SRM de 4e editie van het B2B Marketing Trendrapport 2019. NIMA Marketing Day vindt plaats in De Fabrique (Utrecht) en is het jaarlijks event voor marketing­professionals die op zoek zijn naar inspiratie en best practices.

Programma NIMA Marketing Day

De rauwe industriële locatie De Fabrique wordt op deze zomerse dag opgedeeld in 15 tracks: steeds een zaal met capaciteit voor 100 personen. Iedere track behandelt een thema of onderwerp dat door marketeers op dit moment belangrijk wordt gevonden. Tussen de eerste en afsluitende keynote stel je zelf jouw ideale NIMA Marketing Day samen vol verhalen, cases en ervaringen. Met o.a. Tom Goodwin (auteur van Digital Darwinism) en Ronald van Zetten (V&D).

Lancering B2B Marketing Trendrapport 2019

Ben jij benieuwd naar de actuele trends en ontwikkelingen in B2B‑marketing? Het B2B Marketing Trendrapport 2019 geeft inzicht in de uitdagingen, speerpunten en belangrijkste activiteiten van B2B‑marketeers in Nederland. Mis het niet en zorg dat je erbij bent bij de lancering en de presentatie van de belangrijkste uitkomsten uit het rapport. Tim Bout (Spotler) en Maarten Nijboer (SRM) verzorgen de lancering.

Kun je er niet bij zijn maar wil je wel het rapport ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan heb je het rapport op 20 juni in je inbox.

Tim en Maarten
Tim Bout (Spotler) & Maarten Nijboer (SRM)