Op donderdag 6 oktober 2022 staan wij als gold sponsor op het event 0341 Digital in Harderwijk. Tijdens dit event worden ondernemers en marketeers geënthousiasmeerd, geïnspireerd en geholpen in hun groei in Digital Marketing.

Praktijkgerichte succesverhalen

Ontdek hoe jij nog meer kan groeien met de inzet van Digital Marketing tijdens de succesverhalen van verschillende sprekers. Alles is praktisch gericht. Naast de keynote presentatie van Mark Tuitert worden er 8 verschillende break-out sessies door sprekers van verschillende organisaties gepresenteerd. De inspiratie en tips die zij delen, kan je meteen in jouw organisatie toepassen. Een aantal onderwerpen die aan bod komen:

  • Persoonlijk leiderschap, teamwork & mindset
  • Hoe bouw je een sterk online merk?
  • LinkedIn: haal alles eruit wat erin zit
  • Digitaal personeel werven in een krappe arbeidsmarkt

Bezoek onze break-out sessie over personalisatie en CDP’s

Zet personalisatie en een Customer Data Platform in om de conversie van je mailings en automatische e-mailcampagnes te verbeteren. Wil jij weten wat een CDP is en hoe je het inzet? Onze e-mail marketing specialist Tim legt het je uit tijdens zijn break-out sessie en deelt mooie voorbeelden van Micazu, Velde, VVV Texel en Dille & Kamille.

Vraag het onze e-mail marketing specialisten

Wil jij personalisatie en een CDP inzetten voor jouw organisatie? Ben je benieuwd hoe Spotler kan bijdragen aan het behalen van jouw marketingdoelstellingen? Wij denken graag met je mee. Bezoek onze stand.

Nog geen tickets? Reserveer dan nu je gratis ticket.