We zijn woensdag 29 januari en donderdag 30 januari 2020 weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. De Webwinkel Vakdagen is hét tweedaagse e‑commerce event van het jaar! In 12 lezingenzalen en op de beursvloer met 200 standhouders breng je je kennis weer op peil.

Bezoek onze stand en onze presentatie

Wil jij je e‑mail marketing (automation) naar een hoger plan tillen? Wij denken graag met je mee. Bezoek ons op stand 191. Daarnaast verzorgen wij tijdens de Webwinkel Vakdagen samen met Mitra drankenspeciaalzaken een inhoudelijke sessie over de rol van e-mail marketing in de marketingmix van Mitra.

 • Presentatie Spotler samen met Mitra drankenspeciaalzaken:
  E-mail is de verbindende schakel tussen offline en online reviews bij Mitra drankenspeciaalzaken
  Donderdag 30 januari | 11:40 – 12:00 | lezingenzaal 11

In de presentatie gaan Stefan van Caldenberg (Mitra) en Mark van den Berg (Spotler) in op het belang van het kanaal e-mail voor het verzamelen van reviews. Voor Mitra zijn reviews van de verschillende dranken die zij in meer dan 100 winkels én een webshop verkopen namelijk een belangrijke factor om de online vindbaarheid van juist die dranken te bevorderen. Door de integratie van Kassa, POS, Webshop en E-mailmarketing oplossing lukt het Mitra om na iedere verkoop een automatische review-campagne te versturen naar klanten en hen te enthousiasmeren voor het achterlaten van een beoordeling.

Wil je deze presentatie niet missen? Meld je direct aan voor de Webwinkel Vakdagen 2020.

De Spotler Tip 5 Webwinkel Vakdagen lezingen

Naast de presentatie van Mitra en Spotler zijn er verdeeld over 2 dagen nog 100+ lezingen die je kunt bijwonen. Wij hebben alvast een tip 5 voor je gemaakt, waarvan wij denken dat ze zeker de moeite waard zijn om bij te wonen:

 1. Presentatie Blauwe Monsters
  GENTS: Van 20 fysieke winkels met ‘ook’ een webshop naar een volwaardige online retailer
  Woensdag 29 januari | 10:40 – 11:00 | lezingenzaal 11
 2. Presentatie Micazu
  Hoe kan ik leren van mijn klanten en website bezoekers?
  Woensdag 29 januari | 13:15 – 13:45| lezingenzaal 2
 3. Presentatie Datatrics
  Een conversiestijging van 26% voor Colourful Rebel door het toepassen van personalisatie met Datatrics
  Donderdag 30 januari | 10:30 – 11:00 | lezingenzaal 7
 4. Presentatie Blauwe Monsters
  David & Goliath in marketing: hoe win je als kleinere partij van de grote spelers?
  Donderdag 30 januari | 10:30 – 11:00 | lezingenzaal 1
 5. Presentatie ShoppingMinds
  De inzet van een Data Management Platform (DMP) bij Data Science van Bax Music
  Donderdag 30 januari | 13:15 – 13:45| lezingenzaal 3

Vraag het onze e‑commerce experts

Heb je nu amper of geen contact met je klanten als ze online bij jou aan het winkelen zijn? Grote kans dat je (potentiële) klanten je webshop verlaten en niet terug komen om te bestellen. Dat wil je toch niet? Met de handige automatische e‑mail campagnes, integraties met je platforms en slimme koppelingen met je DMP, CDP, CMS of CRM heb je meer grip op de klant en verhoog je de customer experience. Op de Webwinkel Vakdagen vertellen we je er alles over. Ben je nu al benieuwd hoe Spotler je webshop naar een hoger niveau kan brengen? Neem direct contact op via [email protected].

Schrijf je gratis in

Meer weten over de trends in e‑commerce en e‑mail marketing automation? Schrijf je vandaag nog in. Kom je langs? Wij staan op stand 191. Lees hier meer over de locatie en openingstijden.