Woensdag 29 juni en donderdag 30 juni 2022 zijn wij weer aanwezig op de 15e editie van de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. De Webwinkel Vakdagen is hét e-commerce event van het jaar. Tijdens dit tweedaagse event staan er ruim 250 standhouders en worden er 135 lezingen gegeven in de keynote en 11 lezingzalen.

Bezoek onze stand en onze presentatie

Wil jij je e-mail marketing (automation) naar een hoger level krijgen? Wij denken graag met je mee. Bezoek ons op stand 191. Tijdens de Webwinkel Vakdagen bieden wij een presentatie aan waarin VVV Texel vertelt hoe zij hun omzet uit e-mail marketing verhogen met de inzet van een CDP.

 • Presentatie Spotler gepresenteerd door VVV Texel:
  Verhoog je omzet uit e-mail marketing met de inzet van een CDP
  Woensdag 29 juni | 13:30 – 13:50 | Lezingzaal 11

In de presentatie gaan Desirée Boon en Peter Nederstigt van VVV Texel in op het belang van e-mail marketing met de inzet van een Customer Data Platform om je omzet te verhogen. VVV Texel heeft hun stoffige imago van folderrekjes en routekaarten omgezet naar een geavanceerd boekingsplatform. Ze zetten e-mail marketing met een CDP in om hun doelgroep op de hoogte te brengen van informatie, promotie, boekingen, kennis en advies. Door de inzet van slimme ‘vergeten winkelwagen’-mails en win-back-campagnes boeken ze prachtige resultaten.

Wil je deze presentatie niet missen? Meld je direct aan voor de Webwinkel Vakdagen 2022.

De Spotler Top 5 Webwinkel Vakdagen lezingen

Naast de presentatie van VVV Texel en Spotler zijn er nog 100+ lezingen die je kunt bijwonen, verdeeld over 2 dagen. Wij hebben alvast een top 5 voor je gemaakt, waarvan wij denken dat ze zeker de moeite waard zijn om bij te wonen:

 1. Presentatie ISM eCompany
  Data-gedreven werken binnen e-commerce: zo pak je het aan.
  Woensdag 29 juni | 10:30 – 11:00 | Lezingzaal 6
 2. Presentatie Squeezely
  Blaas jouw funnel nieuw leven in. Met deze 7 stappen verrijk je jouw funnel met personalisatie.
  Woensdag 29 juni | 14:00 – 14:30 | Lezingzaal 1
 3. Presentatie DDMA
  Een first-party data strategie als basis voor groei in e-commerce.
  Woensdag 29 juni | 16:16 – 16:45 | Lezingzaal 2
 4. Presentatie Happy Horizon
  Hoe ‘verwen’ je jouw klanten met een headless webshop?
  Donderdag 30 juni | 11:15 – 11:45 | lezingzaal 10
 5. Presentatie Blauwe Monsters
  Online e-commerce strategie in 2022: zo versla jij de concurrentie!
  Donderdag 30 juni | 11:10 – 11:30 | Lezingzaal 11

Vraag het onze e‑commerce experts

Als je amper of geen contact hebt met je klanten wanneer ze online bij jou winkelen, is de kans groot dat je (potentiële) klanten je webshop verlaten en niet terugkomen om te bestellen. Dat wil je niet. Spotler biedt handige automatische e-mail campagnes, integraties met je platforms en slimme koppelingen met je CDP, DMP, CMS of CRM waarmee je meer grip krijgt op je (potentiële) klanten en de customer experience verhoogt.  Op de Webwinkel Vakdagen vertellen we je er alles over. Ben je nu al benieuwd hoe Spotler je webshop naar een hoger niveau kan brengen? Neem direct contact op via [email protected].

Schrijf je gratis in

Meer weten over de trends in e‑commerce en e‑mail marketing automation? Schrijf je vandaag nog in. Kom je langs? Wij staan op stand 191. Lees hier meer over de locatie en openingstijden.