Op woensdag 7 juli en donderdag 8 juli 2021 zijn wij samen met Flowmailer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. In januari van dit jaar gingen de Webwinkel Vakdagen helaas niet door en nu komt de Webwinkel Vakdagen met een summer edition. De vertrouwde beursvloer en het hoogwaardige lezingenprogramma is er ook deze editie gewoon bij.

Spotler en Flowmailer

Spotler en Flowmailer staan samen op de Webwinkel Vakdagen bij stand 320.

Spotler is een software with a service waarmee je het maximale rendement uit jouw e-mail marketing (automation) kan halen. Naast een uitmuntende dienstverlening, staat veilig werken met klantdata bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn AVG-compliant en ISO 27001 gecertificeerd. Het platform Spotler eCommerce hebben wij speciaal voor webwinkels en (e-)retailers ontwikkeld.

Flowmailer is de beste keuze wanneer je transactionele e-mails echt aan moeten komen bij je klanten. Ook zij zijn AVG-compliant en ISO 27001 gecertificeerd. Ga voor 100% aflevering van je transactionele e-mails die je volledig in jouw huisstijl verstuurt en koppel eenvoudig de verzamelde klantdata terug naar je bronsystemen.

Wil jij e-mail marketing (automation) naar een hoger niveau tillen of wil je transactionele mails in een flow gaan inzetten? Samen met onze zusterbedrijf Flowmailer staan wij voor je klaar bij stand 320. We denken graag met je mee en beantwoorden al je vragen. Meld je nu gratis aan.

De Spotler Tip 3 Webwinkel Vakdagen lezingen

Naast de 100+ exposanten die op de beursvloer staan, worden er over 2 dagen nog 45+ lezingen gegeven die je kunt bijwonen. Wij hebben alvast een top 3 voor je gemaakt, waarvan wij denken dat ze zeker de moeite waard zijn om bij te wonen:

 1. Presentatie Nationale-Nederlanden
  Single change vs. multi change A/B testen
  Woensdag 7 juli | 10:30 – 11:00 | lezingenzaal 6
   
 2. Presentatie Packs
  F*ck de prijs, leve de service! – door Paul Moers, Powered by Packs
  Woensdag 7 juli | 13:15 – 13:45 | lezingenzaal 3
   
 3. Presentatie PostNL en Vitaminestore
  Verhoog je conversie met realtime klantinzicht met ‘adres in beeld’
  Donderdag 8 juli | 11:15 – 11:45| lezingenzaal 3

Bekijk het volledige programma.

Vraag het onze e-commerce experts

Heb jij klanten die nu bij jou online aan het winkelen zijn? De kans is groot dat je (potentiële) klanten je webshop verlaten en niet terugkomen om te bestellen. Dat wil je niet. Met Spotler maak je  handige automatische e-mail campagnes, integraties met je platforms en slimme koppelingen met je DMP, CDP, CMS of CRM waardoor je meer grip op je klant krijgt en je de customer experience verhoogt.

En hoe zit het met je klantcontact nadat degene een bestelling bij je heeft geplaatst of een account heeft aangemaakt? Met Flowmailer verstuur je krachtige orderbevestigingen, besteloverzichten en e-mails met Track & Trace code, maar ook voorraad notificaties en wachtwoord vergeten mails. Verzekerd van een fantastische aflevering van je e-mails en je verzamelde klantdata wordt direct teruggekoppeld naar je bronsystemen.

Op de Webwinkel Vakdagen vertellen we je er alles over. Ben je nu al benieuwd hoe Spotler of Flowmailer je webshop naar een hoger niveau kan brengen? Neem direct contact op via [email protected] of [email protected].

Schrijf je gratis in

Meer weten over de trends in e‑commerce en e‑mail marketing automation? Schrijf je vandaag nog in. Kom je langs? Wij staan op stand 320. Lees hier meer over de locatie en openingstijden.