Op donderdag 21 april is Spotler aanwezig op het Growth Marketing Event 2022, georganiseerd door Frankwatching. Dit is hét event over data-driven marketing, personalisatie en conversie waar alles draait om hoe jij als organisatie succesvol verder kunt groeien.

Tijdens het Growth Marketing Event 2022 worden er verschillende cases gepresenteerd. Leer welke stappen je moet nemen om met een growth marketing-mindset meer leads en conversies kunt krijgen en hoe je meer binding, loyaliteit en omzet krijgt door te focussen op de customer lifetime value. 

Onze e-mail marketing specialist Tim Bout geeft een kennissessie over de inzet van klantdata voor meer omzet uit je e-mail marketing automation. Hij legt uit hoe je het effect van je e-mail marketingcampagnes kunt vergroten door data uit je e-mail marketingsoftware en CRM of Customer Data Platform te bundelen. Tim neemt je mee in de succesverhalen van AFAS Software en Micazu en vertelt je hoe je:

  • beschikbare data analyseert
  • je e-mail marketingsoftware koppelt met een CRM of CDP
  • e-mail campagnes personaliseert, passend bij de customer journey

Spotler zal ook de gehele dag aanwezig zijn met een stand waar we veel mooie gesprekken hopen te voeren over de voordelen van e-mailmarketing automation. We hebben er zin in en hopen je daar te zien.