Spotler heeft recentelijk de Partner Spotlight gelanceerd. Dit is een nieuw onderdeel van onze website waarmee wij de dienst­verlening van onze partners uitlichten. De Partner Spotlight bevat handige filter­functies zodat onze (potentiële) klanten gemakkelijk de juiste partner kunnen vinden voor aanvullende diensten.

In de Partner Spotlight kunnen onze klanten en prospects bekijken welke diensten partners aanbieden, het bedrijfs­profiel en klantcases bekijken en door­klikken naar de website van de partner. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen bij de partner en kunnen partners beoordeeld worden door hun eigen klanten.

Vraag en aanbod bij elkaar brengen

Spotler heeft de Spotlight ontwikkeld om de samenwerking met partners uit te breiden én om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Klanten hebben regelmatig hulp nodig bij de implementatie en integratie van CRM- of webshop­software, maatwerk­oplossingen en het inzetten van overige online marketingkanalen. Met de Partner Spotlight kunnen ze zelf een geschikte partner uitzoeken, waarin wij het vertrouwen hebben dat zij de juiste kwaliteit gaan leveren.

Peter Bronkhorst, Teammanager Partners Spotler:
“Spotler is altijd op zoek naar goede samenwerkingen. Samen kunnen we onze klanten meer bieden. Onze partners bieden diensten of software dat Spotler naar een nog hoger niveau kan tillen. Met de Partner Spotlight kunnen wij onze klanten beter in contact brengen met de partners.”