Naast GAC Business Solutions heeft nu ook Pixelzebra een standaard Spotler-connector voor Microsoft Dynamics 365 CRM ontwikkeld en gelanceerd. Met deze integratie wordt het mogelijk om marketing automation toe te passen. De connector is ook geschikt gemaakt voor de on-premise versies van Microsoft Dynamics CRM. Daardoor is deze Spotler-connector ook in te zetten als je werkt met ‘oudere’ versie van Microsoft Dynamics CRM, zoals 2011, 2013, 2015 en 2016.

Spotler-connector voor Microsoft Dynamics 365 CRM

De connector die Pixelzebra heeft ontwikkeld is een van de meest uitgebreide CRM-connectoren die er voor Spotler beschikbaar is. De nieuwe Spotler-connector voor Dynamics 365 biedt dan ook vele functies die gebruikers in staat stelt het maximale uit beide softwarepakketten te halen:

  • Synchronisatie van contacten (klanten), accounts en leads;
  • Ophalen van bounces, afmeldingen, contactwijzigingen en formulierinformatie;
  • Inschieten van tijdelijke lijsten (segmentaties van doelgroepen in Dynamics 365);
  • Tonen van verstuurde mailings op klantkaarten: opens en clicks;
  • Automatisch aanmaken van opvolgtaken voor accountmanagers op basis van gedrag in mailings;
  • Triggeren van automatische e-mailcampagnes vanuit Dynamics 365;
  • Toepassen van leadscoring op basis van van gedrag in mailings.

In onze productsheet en op onze informatiepagina over de Spotler-connector voor Dynamics 365 CRM vind je meer informatie over deze koppeling. Maar je kunt uiteraard ook even contact opnemen om je vragen te stellen.

Pixelzebra en Spotler

Sinds enige tijd is Pixelzebra integratiepartner van Spotler. In goed overleg en dankzij een effectieve samenwerking is de koppeling tussen Spotler en Microsoft Dynamics 365 CRM tot stand gekomen. Inmiddels maken diverse Spotler-klanten gebruik van deze connector. Een aantal klanten werken naar volle tevredenheid samen met Pixelzebra als het gaat om de doorontwikkeling van de connector. Andere (marketing-)partners van Spotler, zoals Mplus en 4net Interactive werken met deze klanten samen als het gaat om de inzet van Dynamics 365 en Spotler voor marketing automation doeleinden en het meer halen uit het e-mailkanaal.