Als je met Spotler aan de slag gaat wil je alles uit de software halen én beter worden in e-mail marketing. Daarom hebben we de Spotler Academy toegevoegd aan ons educatieve aanbod.

De Spotler Academy is een online leerplatform die voor iedere Spotler klant toegankelijk is. In je Spotler-account klik je via het profielmenu door naar jouw persoonlijke Academy dashboard. Hier zie je recent toegevoegde, favoriete en afgeronde items.

Alle educatieve content op één plek

In de Spotler Academy vind je:

  • E-courses
  • White papers
  • Webinars
  • Klantcases
  • Infographics
  • Checklists
  • Instructievideo’s

De filters op de aanbodpagina maken het je makkelijk content te sorteren op basis van: jouw Spotler product, een bepaalde Spotler module of e-mail marketing categorie. En die filters komen goed van pas, er staan momenteel al meer dan 80 items in de Academy. En dit aanbod blijven we frequent uitbreiden.

Ik ben blij dat we de Spotler Academy kunnen toevoegen aan onze service. Het platform onderscheidt zich omdat het gericht is op het laten groeien van onze klanten. Hoe meer je van e-mail marketing afweet, hoe succesvoller je met Spotler bent.

– Wendy Verweij, Teammanager Educatie & Communicatie

E-courses: een leuke & interactieve manier van leren

Als je bekend bent met Spotler heb je vast al eens een white paper, klantcase of webinar van ons bekeken. Met de komst van de Academy voegen we hier een nieuw kanaal aan toe: e-courses. Tijdens een e-course duik je in ongeveer 45 minuten in een onderwerp zoals segmenteren, A/B testen of klikratio.

Je leert alles over een onderwerp op een interactieve manier. In iedere e-course begeleidt een Spotler collega je door middel van video’s en vragen. Heb je een voldoende gescoord bij de afsluitende quiz? Dan ontvang je zelfs een diploma.

interactieve opdracht

En de andere educatieve platformen?

Die blijven uiteraard bestaan. Bekijk wat bij jouw leerstijl past op onze educatiepagina. Zo kan je in het Spotler Help Center terecht voor veel gestelde vragen, handleidingen en duidelijke stappenplannen. En de Spotler producttraining en Workshop Automation zorgen voor een goede start voor nieuwe gebruikers. Jouw antwoord niet gevonden? Dan staat onze supportafdeling voor je klaar.

Een kijkje nemen?

Klik in je Spotler-account via het profielmenu door naar de Spotler Academy. Nog geen klant bij Spotler? We hebben drie e-courses vrij toegankelijk gemaakt, om te ervaren hoe leuk leren met behulp van een e-course is.