In september 2017 berichtten we reeds dat onze partner GAC Business Solutions een Spotler-connector voor Dynamics 365 CRM heeft ontwikkeld. Hiermee wordt een verregaande integratie tussen Spotler en Microsoft Dynamics 365 CRM (Microsoft CRM Online) mogelijk gemaakt. Deze connector is inmiddels dusdanig gestandaardiseerd en geoptimialiseerd dat Microsoft hem heeft goedgekeurd om aan te bieden in zijn AppSource. Hierdoor kunnen Microsoft Dynamics 365 gebruikers wereldwijd binnen enkele klikken beschikken over deze connector.

De krachtige Spotler-connector voor Dynamics 365 CRM

Met de Spotler-connector van GAC Business Solutions beschikt jouw Microsoft Dynamics CRM omgeving over een naadloze integratie met de prettigste e-mail marketing software voor professionele e-mail marketing. De connector synchroniseert moeiteloos gegevens. Hiermee beschik je over oneindig veel mogelijkheden om in te spelen op de reis die jouw prospects en klanten afleggen naar de aanschaf van je producten en diensten. Omdat je realtime beschikt over actuele contactgegevens reduceer je de kans op fouten en bespaar je tijd. Nieuwsbrieven en serviceberichten versturen vanuit CRM was nog nooit zo makkelijk. En de installatie van de connector verloopt ook heel simpel:

In de video wordt onze oude software ‘MailPlus’ getoond. Dit is vervangen voor de nieuwe Spotler software.

GAC Business Solutions en Spotler

Spotler en GAC Business Solutions werken al geruime tijd samen. GAC zet Spotler zelf al jaren naar volle tevredenheid in voor hun e-mail marketingactiviteiten en serviceberichten. Onlangs is ook de afdeling HRM met Spotler gestart voor interne communicatie met medewerkers van GAC Business Solutions.

Mark van den Berg, Managing Director bij Spotler: “GAC Business Solutions is een zeer professionele club met vakkundige mensen aan boord. Het feit dat GAC door Microsoft is toegelaten tot de President’s Club en dat zij een Gold Partner zijn van Microsoft zegt genoeg. Hun praktische insteek en getting the job done mentaliteit past heel erg bij ons.  Ook hun cloudvisie en de manier waarop zij naar integraties en marketing kijken, sluit aan bij onze visie en manier van werken.”

Xavier Dusée, Manager GAC Marketing Solutions: “Spotler begrijpt hoe je op een pragmatische wijze een van de voornaamste online contact applicaties voor cross- en upsell, e-mailmarketing, zo optimaal mogelijk kunt inzetten. Ze helpen je door Spotler door te ontwikkelen in een explosief groeiend Marketing tooling landschap. Spotler streeft samen met het hechte enthousiaste partnernetwerk (distribiteurs en fullfilment partners) naar optimale e-mail experiences voor gebruikers. En opvallend is de leuke en frisse manier waarop Spotler te werk gaat, met resultaat voorop. Een verantwoorde keuze.”