Het is vanaf nu mogelijk om Spotler en CloudSuite te koppelen. Met deze integratie kunnen klanten van CloudSuite hun e-commerce power versterken door e-mail marketing automation. Koppeling- en plugin ontwikkelaar Mandrino heeft de nieuwe connector gebouwd. Hiermee heeft Mandrino de eerste marketing connector gerealiseerd voor het CloudSuite platform.

Data-uitwisseling van de Spotler-connector

De geavanceerde marketing connector maakt zeer uitgebreide data-uitwisseling mogelijk tussen Spotler en het CloudSuite platform:

  • Synchronisatie van nieuwe klanten en nieuwsbriefabonnees
  • Synchronisatie van productinformatie, productafbeeldingen en links voor nieuwsbrieven
  • Synchronisatie van orders en orderhistorie
  • Synchronisatie van permissie ‘Nieuwsbrief’
  • Ophalen en verwerken van afmeldingen in Spotler

De data bevat zowel de taal als de shop waardoor de connector geschikt is voor zowel een meertalige webshop als een multishop omgeving. Het maken van een gepersonaliseerde nieuwsbrief is vanaf nu kinderspel en je blijft eenvoudig onder de aandacht bij bestaande klanten.

Hogere conversie met geautomatiseerde marketingcampagnes

De Spotler-connector geeft je de mogelijkheid om een aantal conversieverhogende e-commerce campagnes in te zetten. Deze maken gebruik van de gesynchroniseerde data. Door de campagnes simpelweg te activeren, doet Spotler automatisch de rest.

Out-of-the-box biedt Spotler de volgende campagnes aan:

  • Welkomstcampagne om nieuwe contacten te verwelkomen
  • Product review campagne om klanten hun waardering voor een product te laten delen
  • Win-back campagne om slapende klanten te heractiveren
  • Verjaardagscampagne om onder de aandacht te blijven bij bestaande klanten

De conversie is per webshop terug te vinden in de overzichtelijke rapportages van het Spotler-account. Zo zie je meteen het succes van de campagnes!

Over CloudSuite

CloudSuite biedt een e-commerce platform dat speciaal ontwikkeld is voor groothandels en merkfabrikanten. Met geavanceerde functionaliteiten en continue doorontwikkeling op het platform, lopen klanten voorop in de digitale e-commerce revolutie.

Over Mandrino

Mandrino ontwikkelt, verkoopt en beheert koppelingen en plug-ins op basis van zijn eigen connectorplatform. Dit maakt het mogelijk dat systemen dezelfde taal spreken en opdrachten kunnen geven en uitvoeren om bepaalde functies mogelijk te maken.

Over Spotler

Het doel van Spotler is om gebruikers zo efficiënt mogelijk succesvol te laten zijn in hun marketingcommunicatie. Hiervoor biedt Spotler software voor e-mail marketing automation waarmee inmiddels ruim 5.000 marketeers en communicatieprofessionals werken.