Spotler Group heeft vandaag de overname aangekondigd van Pure360. Een toonaangevend B2C-marketing automation platform uit Engeland. Met deze acquisitie breidt de Spotler Group zijn Britse positie in de B2C- en e-commercemarkten uit.

Het Pure360-platform biedt handige functionaliteiten voor B2C-marketeers, zoals productaanbevelingen, verlaten winkelwagencampagnes, e-mail- en websitepersonalisatie en loyaliteitsprogramma’s. Allemaal functionaliteiten om de omzet bij e-commercebedrijven te verhogen. De Pure360 software stelt marketeers ook in staat om doelgroepen te segmenteren en eenvoudig goed presterende gepersonaliseerde mailings te maken.

Lee Chadwick, algemeen directeur van Spotler Group: “We zijn verheugd om de overname van Pure360 aan te kondigen en om hun fantastische klanten te verwelkomen. We zijn ook erg blij met onze nieuwe collega’s en hun uitgebreide expertise op e-commercegebied.

Deze acquisitie ondersteunt onze strategische omzetdoelstellingen, versnelt onze geografische marktuitbreiding en de ontwikkeling van ons omnichannel marketing automation platform voor de Britse e-commerce- en B2C-markten.”

Mark Ash, algemeen directeur van Pure360: “Ik ben heel erg blij om onze krachten te bundelen met de Spotler Group, een organisatie waarvan de waarden zo nauw aansluiten bij die van ons. We zien een enorme synergie bij het leveren van uitmuntende technologie en service. Daarnaast zal onze samenwerking alleen maar helpen om de diensten die we aan onze klanten leveren aan te vullen en te ondersteunen. Dit stelt ons nog beter in staat om onze klanten te helpen om de beste marketeers te worden die ze kunnen zijn.”