Vandaag verschijnt alweer de 14e editie van de Emerce 100. Hierin wordt weergegeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. En ook in 2019 heeft Spotler weer een hoge notering in de Emerce 100. Met trots kunnen wij zeggen dat wij met maar liefst 4,5 ster zijn beoordeeld en behoren tot de top van de Nederlandse ESP’s.

Trots op hoge noteringen Emerce 100

“We zijn trots op onze hoge noteringen in de Emerce 100. Natuurlijk willen we onze gebruikers, partners en business partners bedanken. Het vertrouwen dat zij al jaren hebben in onze organisatie, motiveert ons om de software steeds te blijven optimaliseren.” aldus Mark van den Berg, Managing Director bij Spotler.

Het Emerce 100 onderzoek

De veertiende editie van het kwantitatieve imago-onderzoek voor de Emerce 100 is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. Ook dit jaar hebben beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business de prestaties van leveranciers van diensten rond e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordeeld.