De Spotler Group heeft Webpower gekocht. Met deze acquisitie versterkt de Spotler Group zijn leidende positie als grootste E-mail Service Provider (ESP) van Nederland. Door het toevoegen van Webpower aan de Spotler Group worden de eerste stappen gezet in Europese landen als Spanje en Zweden. Daarnaast wordt met deze acquisitie het productassortiment verder uitgebreid met specifieke maatwerk oplossingen op het gebied e-mail marketing automation.

Positie versterken in een consoliderende markt

Deze overname is weer een belangrijke stap in de groeistrategie van de Spotler Group. Samen met de bedrijven die al deel uitmaken van Spotler Group, Spotler Nederland, Spotler UK, Flowmailer, Measuremail en Tripolis, gaat Webpower werken aan innovatieve oplossingen op gebieden als kunstmatige intelligentie (AI), datamanagement, automation en transactionele e-mail mailcommunicatie.

Pascal Kurvers, Managing Director van Webpower: “We zijn verheugd deel uit te maken van de Spotler Group en kijken ernaar uit om samen te werken met onze nieuwe collega’s. We willen snel aan de slag met het productassortiment binnen de groep, zodat we deze ook direct efficiënt kunnen gaan aanbieden aan onze klanten.”

Over Webpower

Webpower is een e-mail marketing specialist uit Nederland, met een sterke positie in de Spaanse en Zweedse markt. Webpower gaat verder dan e-mail, veel verder. De organisatie biedt de juiste diensten en producten op het gebied van marketing automation en het efficiënter (her) inrichten van verkoopprocessen. Op het hoofdkantoor in Barneveld werken ruim 30 medewerkers.