Na de connector die Spotler ontwikkelde voor Magento 2, lanceert Spotler nu een connector voor het populaire Salesforce CRM. Het gemak waarmee deze connector kon worden gemaakt, is te danken aan het Connector Platform dat Spotler in eigen beheer ontwikkelde. Dit platform maakt het mogelijk om op een generieke manier voor iedere software een connector te maken.

Volledige synchronisatie data tussen Salesforce en Spotler

Na de installatie en inrichting via het Connector Platform vindt er een automatische synchronisatie tussen Salesforce CRM en Spotler plaats. Via deze koppeling worden contacten met een permissie om te mailen uit het CRM-systeem beschikbaar in Spotler.

Verwerken bounces en triggeren welkomstcampagnes

Bounces, nieuwe inschrijvingen en afmeldingen worden via Spotler doorgegeven naar Salesforce. Zo is de data op beide plaatsen altijd up-to-date. Bovendien kun je met de connector vanuit Salesforce een automatische welkomstcampagne triggeren op het moment dat je een nieuw contact toevoegt met een permissie om die persoon te mailen.

Profilering en segmentatie

Vanuit Spotler kun je allerlei zaken vastleggen in Salesforce CRM. Denk bijvoorbeeld aan klikgedrag in verzonden mails. Verder is het mogelijk om vanuit Salesforce doelgroepselecties als (tijdelijke) lijsten door te zetten naar Spotler. Zo kun je gesegmenteerd mailings versturen.

Meer over Salesforce CRM

Salesforce.com is een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco dat bedrijfssoftware aanbiedt op het gebied van Customer Relationship Management (CRM). Deze software wordt net zoals onze software aangeboden in de vorm van Software as a Service. Je logt in via een browser en gebruikt de software in de cloud. Het bedrijf staat genoteerd aan de New York Stock Exchange als onderdeel van de S&P 500 index.