Deze week is de 16e editie van de Emerce100 op de mat gevallen en online gepubliceerd. Ieder jaar wordt hierin een overzicht geboden van hoe beslissers, ondernemers en marketeers uit de online marketing branche de prestaties van o.a. softwareleveranciers, online marketing- en ICT-serviceproviders beoordelen. Zo bestaat de Emerce100 uit tientallen categorieën waarin bijna duizend bedrijven zijn beoordeeld. En ook in 2021 heeft Spotler weer een topnotering behaald. Met trots kunnen wij zeggen dat de software van Spotler met maar liefst 5 sterren is beoordeeld en daarom net zoals voorgaande jaren tot de top van de (Nederlandse) e-mailmarketing software leveranciers behoort.

Trots op 5 sterren in de Emerce100

“Supertof dat we ook dit jaar weer zo’n hoge notering hebben in de Emerce100. Gaaf ook om te zien dat we dit jaar zelfs weer beter worden beoordeeld dan in 2020. Dat zegt iets over de weg die wij met onze nieuwe interface zijn ingeslagen. En het zegt iets over de manier waarop onze klanten en partners de kwaliteit, consistentie en de doorontwikkeling van ons platform ervaren. Ik ben echt trots op het vertrouwen dat onze klanten en partners al jaren hebben in Spotler. Dit motiveert het hele team om onze software en services steeds verder te blijven optimaliseren.” aldus Mark van den Berg, Managing Director bij Spotler.

Over het onderzoek

Ook voor de zestiende editie is door de redactie van de Emerce100 de samenwerking gezocht met onderzoeksbureau Motivaction. In de periode van 11 november tot en met 29 november 2020 zijn 76.301 ondernemers, marketing- en e-business professionals per e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. Deze doelgroep bestaat uit lezers van Emerce en zijn afkomstig uit het adressenbestand van Emerce. Daarnaast zijn er nog eens 10.840 uitnodigingen verstuurd naar StemPunt-respondenten. In totaal hebben 1.481 respondenten het onderzoek afgerond.