Spotler zet de volgende stap in de internationale expansie met de overname van CommuniGator. Met de overname is een bedrag van € 14,4 miljoen gemoeid. Het SaaS-bedrijf CommuniGator richt zich met een marketing automation suite op B2B-organisaties in het Verenigd Koninkrijk.

Internationale aanbieder marketing automation software

Spotler CEO Marc Schüssler: “De overname van CommuniGator past perfect bij onze ambitie om een toonaangevende internationale aanbieder te worden van marketing automation software. Er is een duidelijke synergie in de productvisie van beide bedrijven. Het doel is om van de Spotler software en de software van CommuniGator één krachtig marketing platform te maken. De bijbehorende schaalvoordelen bieden ons meer ruimte voor innovaties in ons product en om onze diensten aan klanten te verbeteren.”

Ambitie: Europees marktleider in het middensegment

Spotler onderzoekt ook nog andere overnames samen met investeerder CNBB Venture Partners. Arco van Nieuwland van CNBB: “We zijn erg tevreden met de groei van Spotler en trots op de overname van CommuniGator. Hiermee hebben we een grote stap gezet naar onze beoogde leidende positie in Europa.”

Beide bedrijven opereren voorlopig zelfstandig

Op korte termijn zullen klanten en partners van beide bedrijven niets merken van de overname. Op de langere termijn zullen alle klanten profiteren van het nieuwe geïntegreerde marketing platform.