Ook dit jaar staat Spotler weer op nummer 1 in de categorie ‘E-mailmarketing software’ van de Emerce100. In het jaarlijkse imago-onderzoek Emerce100 beoordelen beslissers in de online industrie de verschillende dienstverleners in hun eigen e-businessmarkt. Het is een onderzoek voor en door de online industrie, uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. Ook zusterorganisaties Squeezely, Sooqr en OBI4wan uit de Spotler Group hebben weer goed gescoord.

Trots op nummer 1 positie

“Het is erg mooi nieuws dat we weer op nummer 1 staan in de Emerce100. We zijn onze klanten en partners erg dankbaar voor hun vertrouwen en we zijn trots dat ze onze software en manier van werken zo waarderen. Het is daarnaast super om te zien dat onze zusterbedrijven uit de Spotler Group ook zo gewaardeerd worden. Proficiat aan Squeezely, OBI4wan en Sooqr!” aldus Mark van den Berg, managing director bij Spotler.

De scores van bedrijven uit de Spotler Group

Categorie: E-mailmarketing software
Spotler Mail+  

Categorie: Analytics & optimalisatie software
Squeezely  
Sooqr Search  

Categorie: Social software
OBI4wan  

Categorie: Bureaugroepen
Spotler Group  

Score is op basis van zevenpuntsschaal. Het aantal sterren is dus maximaal zeven.

Inrichting van het onderzoek

Voor de achttiende editie van de Emerce100 werkte Emerce wederom samen met het onderzoeksbureau Motivaction. Ongeveer duizend bedrijven zijn gewogen en gewaardeerd op een zevenpuntsschaal in tientallen verschillende categorieën. Bedrijven worden beoordeeld op criteria zoals ‘kennis/know-how’, ‘prijskwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’.

Wil je ook scoren met je online marketing?

Neem contact op met onze specialisten en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. We bekijken graag samen met jou hoe je verder kunt groeien met je online marketing.