Onze e-mail marketingsoftware, bekend onder de naam Spotler, noemen we vanaf 2023 Spotler Mail+. Het bedrijf Spotler is onderdeel van de Spotler Group: een internationaal opererende organisatie met inmiddels vier Spotler-organisaties in Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Vanuit deze organisaties en de Group bestaat de wens om alle afzonderlijke producten met elkaar in lijn te brengen.

Alleen de naam van de software verandert

Er verandert niets voor de duizenden klanten die vertrouwen op Spotler om met hun doelgroepen te communiceren. De bedrijfsnaam blijft Spotler. Ook alle contracten en afspraken blijven hetzelfde. Onze gebruikers zien alleen een nieuwe naam en een nieuw logo als ze inloggen op onze e-mail marketingsoftware.

De naam van onze software ‘Spotler’ verandert naar ‘Spotler Mail+’

Nieuwe strategie voor productnamen

Het productportfolio onder het merk Spotler breiden we uit. Daarom werd het tijd om ons e-mail marketingproduct een eigen identiteit te geven zodat het onderscheid tussen de producten duidelijk is.

Met een knipoog naar het verleden veranderen we Spotler in Spotler Mail+. Met een + achter Mail om aan te geven hoe onze klanten onze software inzetten; meer dan alleen maar e-mail.

Teksten en logo’s kunnen wijzigen

De komende tijd zie je waarschijnlijk Spotler Mail+ nog steeds omschreven worden als Spotler op bijvoorbeeld onze website, in onze documentatie en in ons helpcentrum. We gaan dit stapsgewijs aanpassen en de nieuwe productnaam uitrollen.

Ben je klant van Spotler?

Dan hoef je je nergens druk om te maken. Onze software, het gebruik ervan en alle data, mailings en automations die je hebt ingericht wijzigen niet. Het is echt alleen een kleine naamswijziging.

Ben je partner van Spotler?

Als je partner bent van Spotler, dan ontvang je een mail over deze naamswijziging en wat dat kan betekenen voor de beschrijvingen van ons product en het gebruik van ons productlogo. In de mailing zul je een link ontvangen naar onze nieuwe brand package. Daarin vind je alle informatie die je nodig hebt. We maken het je graag gemakkelijk.

Vragen

Heb je vragen, neem dan contact op met het Customer Success team of Partner team. Voor algemene vragen over Spotler Mail+ kun je altijd contact opnemen met ons verkoopteam.