Net zoals in 2016 heeft Spotler in de categorie e-mail marketing software de eerste plaats veroverd in de Emerce 100. Opnieuw werd Spotler met maar liefst 5 sterren beoordeeld. In deze lijst staan ieder jaar de beste bedrijven in de e-business en marketingbranche.

Voor marketeers, door marketeers

“We zijn er trots op dat we onze nummer 1 positie van de Emerce 100 van vorig jaar hebben weten vast te houden. En dat marketeers in Nederland onze gebruiksvriendelijkheid en krachtige functies nog steeds op waarde schatten. Marketeers zitten niet te wachten op ingewikkelde applicaties, maar op software die intuïtief is en snel resultaten laat zien.” aldus Mark van den Berg, Managing Director bij Spotler.

Het Emerce 100 onderzoek

De twaalfde editie van het kwantitatieve imago-onderzoek voor de Emerce 100 is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. Ruim 1.100 beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business hebben dit jaar de prestaties van leveranciers van diensten rond e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordeeld op:

  1. Kennis en knowhow (vakinhoudelijke kennis)
  2. Prijs-kwaliteitverhouding
  3. Betrouwbaarheid (nakomen van afspraken)
  4. Flexibiliteit (omgaan met veranderingen)

Dit is de uitslag van de categorie E-mail marketing software:

Spotler had voorheen de naam ‘MailPlus’

Bron: Emerce 100