Eind november 2019 is Stb Automatisering & Advies (Spotler partner voor Stb CRM) overgenomen door het Franse Eudonet. Met de overname zet de organisatie een volgende stap in haar groeiambities op de markt van specialistische CRM voor Verenigingen, Goede Doelen en Opleiders.

Verdere groei Stb

Algemeen directeur Rob Goijen: “Stb wil verder groeien. Ook buiten de Nederlandse grenzen. Om deze ambitie te versnellen en beter te kunnen inspelen op de marktontwikkelingen bij onze klanten, hebben wij gezocht naar een internationale partner die in dezelfde marktsegmenten als Stb actief is. Wij zijn dan ook erg blij te kunnen aankondigen dat Stb is toegetreden tot de Eudonet Group en vanaf 25 november verder gaat onder de naam Eudonet Stb.”

Ook voor Eudonet is deze overname een belangrijke stap: “Wij zijn zeer blij om de 40 collega’s van het Stb team en de Stb klanten te mogen verwelkomen bij de Eudonet Group. Deze stap past in onze strategie om onze positie als europees marktleider in onze focusmarkten te versterken. We kijken er zeer naar uit om aan een gemeenschappelijke toekomst werken. De bestaande productportfolio van Stb heeft en houdt een belangrijke rol in deze gemeenschappelijke toekomst”. Aldus Antoine Henry, CEO van de Eudonet Group.

Eudonet Stb en Stb CRM

De Eudonet Group is een toonaangevende internationale CRM-provider voor verenigingen en goede doelen organisaties. Eudonet heeft haar hoofdzetel in Frankrijk en vestigingen in de UK, Zwitserland, België en Canada. Na de fusie met Stb telt de groep ruim 200 medewerkers, 1400 klanten en 20 miljoen euro omzet.

Het huidige productaanbod van Stb zal volledig blijven bestaan en de geplande ontwikkelingen gaan gewoon door. Begin 2020 wordt versie 8 gelanceerd en uitgerold. Deze versie beschikt over een nieuwe browser interface en kent mooie en handige features. Nu Stb onderdeel uitmaakt van een grotere, internationale groep geeft dat vele nieuwe mogelijkheden. Kennis en ervaring kunnen worden gedeeld, internationale klanten kunnen breed ondersteund worden, en gezamenlijk zullen er nieuwe producten, aanvullend op de bestaande portfolio worden ontwikkeld.