Tijdens de Partner Roadshow 2022 hebben onze partnermanagers Michiel, Peter en Wayne de Partner Awards uitgereikt aan de succesvolste partners. We willen ze graag belonen voor hun inzet en voor de fijne samenwerking. Dit zijn de winnaars van 2022:

Gold partners of the year 2022

Technical Solution partner of the year 2022

Marketing partner of the year 2022

Best new partner of the year 2022

Best partner B2B Client case award 2022

Best partner B2C Client case award 2022

Spotler partner Oeuvre award

Deze partners zijn onze succesvolste partners. Dit wordt bepaald op basis van de totale omzet, het aantal aangesloten klanten en de activiteit van de partner met de Spotler software.

Spotler werkt al jaren succesvol samen met marketing-, communicatie- en internetbureaus om klanten te helpen met hun online marketing. Spotler heeft momenteel meer dan 300 partners verspreid over heel Nederland. Bekijk ons partnernetwerk.

 
“De partners van Spotler zijn van groot belang om Spotler klanten succesvol te maken in hun e-mail marketing. Wij zijn dan ook heel trots op ons uitgebreide netwerk van partners met verschillende expertises. Met deze awards willen wij onze meest succesvolle partners in het zonnetje zetten en bedanken voor de prettige samenwerking.”

– Peter Bronkhorst, Teammanager Partners @ Spotler