De standaard Spotler-plugin die Mandrino onlangs voor een integratie met het Duitse e-commerce platform Shopware heeft ontwikkeld en gelanceerd, heeft een update ondergaan. De belangrijkste ontwikkeling is dat de plugin nu voor iedere Shopware 5 editie beschikbaar is: Community, Professional, Enterprise & Enterprise B2B. Daarnaast zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd waardoor gebruikers nog meer profiteren van de integratie met Spotler.

Vouchercode in de Verlaten Winkelwagen

Ten opzichte van de eerste release in januari van dit jaar zijn een aantal zaken toegevoegd in de koppeling. Nieuw in deze integratie/koppeling zijn de volgende zaken:

  • Ophalen en doorgeven van bounces
  • Eerste en laatste aankoopdatum van iedere klant
  • Permissie ‘Nieuwsbrief’ single opt-in
  • Permissie ‘Nieuwsbrief’ double opt-in
  • Vouchercode Verlaten winkewagencampagne

Met name die laatste is een interessante toepassing, omdat het Shopware-klanten die met Spotler hun e-mail marketing automation invullen de mogelijkheid biedt om een code aan te maken in Shopware en die vervolgens te gebruiken om via een campagnemail een korting te geven bij het afrekenen in je shop.

Meer informatie over de Shopware plugin

Op onze informatiepagina over deze plug-in vind je meer specificaties over deze koppeling. Maar je kunt uiteraard ook even contact opnemen om je vragen te stellen.