Op 26 april 2024 verscheen de negentiende editie van de Emerce100. En ook dit jaar scoren de verschillende bedrijven binnen de Spotler Group mooie cijfers. Zo wist Spotler NL maar liefst 4,5 ster binnen te slepen in de categorie ‘E-mail marketing software’. In de categorieën ‘Social software’ en ‘Analytics & Optimalisatie software’ wisten we zelfs nog beter te scoren. Met trots kunnen we melden dat Spotler Engage (voorheen OBI4wan) op een gedeelde eerste plaats is geëindigd in dit jaarlijks gerenommeerde onderzoek.

Inrichting van het onderzoek

De Emerce100 was ooit een onderzoek onder 100 online bedrijven, maar dat zijn er tegenwoordig meer dan duizend. Ze worden allemaal tegen het licht gehouden door het onderzoeksbureau Motivaction. De beste scorende bedrijven ontvangen maximaal zeven sterren, maar voor de meeste organisatie schommelt de waardering tussen de drie en vijf sterren.

Bedrijven worden beoordeeld op criteria zoals ‘kennis/know-how’, ‘prijskwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’.

Hoe scoort Spotler?

Categorie: E-mailmarketing software
Spotler Mail+  

Categorie: Analytics & optimalisatie software
Spotler Activate Search – Sooqr Search  
Spotler Activate – Squeezely  
Spotler Activate – Datatrics  

Categorie: Social software
Spotler Engage – OBI4wan  

Categorie: Bureaugroepen
Spotler Group  

Score is op basis van zevenpuntsschaal. Het aantal sterren is dus maximaal zeven.

Goed in e-mail marketing automation

“Het mooie van het onderzoek door Motivation is dat het een echt imago-onderzoek is. Het geeft een beeld van de waardering van onze software door partijen die de software ook echt kennen. Elk jaar weer kijken we uit naar dit onderzoek. En ook dit jaar scoort onze e-mail marketing automation bijzonder goed. Dank aan alle klanten en partners die ons hebben vermeld en die hun waardering voor onze producten hebben uitgesproken,” aldus Mark van den Berg, CMO Spotler Group.

Ook groeien in online marketing?

Neem contact op met onze specialisten en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. We bekijken graag samen met jou hoe je verder kunt groeien met je online marketing.