Met trots kunnen wij mededelen dat de DDMA Privacy Autoriteit heeft geoordeeld dat Spotler de Privacy Check succesvol heeft afgerond. Daarmee mag Spotler het Privacy Waarborg voeren op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes. De DDMA geeft aan dat de informatiebeveiliging bij Spotler uitstekend is geborgd, daarom werd Spotler beoordeeld met het label: goud.

Privacy Check DDMA

Met een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Wordt dit positief beoordeeld, dan mag je als organisatie het Privacy Waarborg voeren. Als een organisatie dus het Waarborg voert, betekent dat dat ze gecontroleerd zijn of zij de privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens. Spotler is al sinds 2006 lid van de DDMA.

Spotler als professionele partner

Naast het positief afronden van de Privacy Check stond het afgelopen jaar voor Spotler in het teken van de behaalde ISO 27001 certificering. Het behalen van dit certificaat is een passende technische en organisatorische maatregel voor de AVG. Met deze maatregelen verzekeren wij gebruikers van de software van Spotler dat zij hiermee samenwerken met een partij die security- en privacy-zaken goed op orde heeft.