Spotler en Competence Factory, vooraanstaand opleidingsinstituut en trendsetter op het gebied van opleiding voor design thinking, online marketing, webdesign en UX, slaan de handen ineen als het gaat om het verzorgen van trainingen voor toegepaste e-mail marketing in e-commerce.

1-daagse training voor e-commerce managers

Op verzoek van Competence Factory heeft Spotler speciaal voor e-commerce managers een training ontwikkeld die praktisch is ingestoken en hen zo in 1 dag leert hoe zij meer traffic, conversie en retentie kunnen genereren door de inzet van e-mail marketing (automation). De training is inclusief een hands-on workshop waarin cursisten zelf aan de slag gaan met het ‘uit tekenen’ van converterende campagnes, die zij daarna meteen kunnen aanmaken en implementeren binnen hun eigen tooling.

Dagprogramma

Het programma voor deze training ziet er als volgt uit:

De eerst volgende training staat gepland voor maandag 5 september 2022 aanstaande in Utrecht.

De kosten

De kosten voor de training bedragen slechts € 695,- (ex. BTW) inclusief lunch en een certificaat na afloop van de training. Voor de eerste twee trainingen op 5 september 2022 en 14 oktober 2022 is er een mooie aanbieding. De twee persoon die de training gaat volgen is gratis.

Profiteer van het STAP-budget

Dit jaar kun je op kosten van de overheid een opleiding, training of cursus volgen. Je kunt een bedrag tot € 1.000,-  (inclusief btw) per jaar krijgen. Het betreft het STAP-budget. Het volgende tijdvak waarvoor je dit budget kunt aanvragen start op 1 september 2022. En dat komt mooi uit, want de eerste training die wij verzorgen – bij voldoende aanmeldingen – is op 5 september 2022. Profiteer van dit budget en volg de Spotler training: E-mailmarketing voor E-commerce!