Maandag 31 oktober organiseerde Spotler in samenwerking met AFAS Software bij AFAS in Leusden een inspiratiesessie over de kracht van e-mailmarketing en CRM. Doel van de middag was om (gezamenlijke) klanten te informeren over wat de integratie van beide kan betekenen, wat je er vervolgens mij kunt bereiken en hoe AFAS Profit CRM en Spotler integreren. 35 geïntereseerden woonden de sessie bij. Er werd nog lang nagepraat over de talloze mogelijkheden.

E-mailmarketing en CRM: krachtige combi

De boodschap van de middag was duidelijk: Als je e-mailmarketing en CRM met elkaar integreert profiteer je van de kracht van beide pakketten en zorg je voor een uniform klantbeeld. Je creëert zelfs de mogelijkheid om vormen van marketing automation toe te passen. Andere concrete voordelen die een dergelijke integratie in het algemeen en de koppeling tussen AFAS Profit en Spotler specifiek biedt zijn:

  • Een koppeling bespaart tijd en voorkomt de kans op fouten;
  • Je zorgt voor een hoger niveau van databewaking waardoor je datakwaliteit stijgt;
  • Met een connector in place kun je veel meer data gebruiken om te segmenteren en personaliseren;
  • Uiteindelijk biedt je jezelf hierdoor veel meer verkoopkansen en haal je een hoger rendement uit e-mailmarketing.

Presentatie AFAS: Zo gebruiken wij de Spotler-connector

Het hoogtepunt van de inspiratiesessie was de presentatie van Rik ten Wolde van AFAS, marketing manager klantsucces, over hoe AFAS zelf de Spotler-connector inzet om e-mailmarketing vanuit AFAS Profit toe te passen. De connector is mede door de input en inspanningen van Rik en zijn team tot stand gekomen. De connector sluit daarom goed aan op de mogelijkheden die AFAS Profit biedt voor de integratie met e-mailmarketing / Spotler. En sinds een maand werkt Spotler met deze connector. We zijn er daarom trots op dat Rik vol enthousiasme vertelde over wat de koppeling hen tot nu toe heeft gebracht.

En we zijn er ook trots op dat de koppeling inmiddels AFAS gecertificeerd is en op het AFAS partnerportaal staat. Inmiddels werken meerdere klanten met deze Spotler-connector. Vanwege het succes van en de animo voor deze sessie wordt er binnenkort een tweede editie van deze inspiratiesessie gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je hiervan op de hoogte wil worden gehouden.

AFAS Inspiratiesessie e-mailmarketing en crm

White paper: Haal meer uit e-mail met een CRM-koppeling

Wil je nog eens rustig nalezen wat een koppeling tussen jouw e-mailmarketing software en CRM-systeem kan betekenen? Download dan gratis en vrijblijvend ons vernieuwde white paper ‘Haal meer uit e-mail met een CRM-koppeling’. Hieronder ook een actueel overzicht van al onze beschikbare CRM-koppelingen. Uiteraard hebben we ook een productsheet beschikbaar, specifiek over Spotler-connector met AFAS Profit.