Op donderdag 26 september aanstaande organiseert Valk Solutions haar jaarlijkse klantendag. Spotler en Valk Solutions werken sinds enige tijd nauw samen voor wat betreft de koppeling tussen Spotler eCommerce en ASPOS, de omnichannel oplossing die Valk Solutions voor retailers heeft ontwikkeld.

Tijdens dit event worden klanten van Valk Solutions geïnformeerd over de roadmap van Valk Solutions, maar ook geïnspireerd door presentaties van o.a. succesvolle retailers als Primera, Mitra en BeautyX. Daarnaast is er ruimte voor partners (zoals Spotler) om klanten van Valk Solutions te vertellen over de waarde die zij toevoegen aan het gebruik van ASPOS.

Programma Valk Solutions Klantendag

13:00 uur Welkom en broodje
13:30 uur Start programma deel 1:
  Valk Solutions: Samen bouwen aan de toekomst
  Primera: Verrassen met loyalty en couponing
  Channel Engine: Verkopen via marktplaatsen
  Mitra: Succesvolle roadmap
15:00 uur Pauze
15:30 uur Start programma deel 2:
  Valk Solutions: Meer moois in petto
  BeautyX: Zo omnichannel zijn wij
  Spotler: De kracht van e-mail marketing
  Transsmart: Unieke logistieke ontzorging
17:00 uur Borrel en napraten
18:00 uur Dineren

Over ASPOS

ASPOS is een omnichannel retail platform speciaal ontwikkeld om nieuwe kansen ten volle te benutten. ASPOS is 100% online en realtime, met één centrale database in de cloud. Alle transacties en mutaties werken rechtstreeks op de database. Dit opent een rijkdom aan mogelijkheden voor verkoop, marketing en CRM. De consument komt werkelijk centraal te staan. De achterkant is kostenefficiënt met geïntegreerde logistiek en centraal beheer. Alleen zó kunt u structureel geld verdienen met omnichannel. ASPOS is compleet met een geïntegreerde webshop, mobile app, online POS, tablet POS, instore kiosk, Youtube narrowcasting, wireless PDA, elektronisch bestellen, voorraadbeheer, business intelligence en… Spotler eCommerce.