Het Spotler partnership is populair en succesvol. Dat wordt onderstreept door de ruim 50 nieuwe partners waarmee Spotler in 2016 de samenwerking aanging. Een ander schitterend bewijs is het tienjarig partnership van gold partner Van IJzendoorn Marketing Advies!

Succes Spotler partner Van IJzendoorn

Al jaren is Van IJzendoorn Marketing Advies succesvol met het ontwikkelen van (online) marketingconcepten, websitebouw en e-mail marketing via Spotler. Inmiddels is de organisatie al 10 jaar gold partner bij Spotler. Van IJzendoorn staat in de top 3 succesvolste Spotler partners aller tijden. In de afgelopen 5 jaar kwamen er naar schatting maar liefst 240 bedrijven naar zijn kennissessies.

2016 beste Spotler jaar Van IJzendoorn

De partner geeft aan dat zowel zijn organisatie als e-mail marketing in beweging blijven. Het is voor hem dan ook niet verrassend dat 2016 zijn beste Spotler jaar tot dusver is. Vooral de koppelingen met CRM-pakketten en automatische campagnes bieden nog veel perspectief.

Historie: Van IJzendoorn is begonnen als partner van Blinker toen Blinker nog MailPlus verkocht en dit ook via partners ging doen. Na het splitsen van Blinker in Blinker BV (e-mail marketingbureau, leverancier van MailPlus in de markt) en MailPlus BV (ontwikkelaar van MailPlus software en leverancier van de software aan Blinker en andere partners) is Van IJzendoorn de software trouw gebleven en verder gegaan als partner van MailPlus. Nu beide bedrijven weer samen zijn gevoegd en Spotler hard werkt aan de nieuwe interface van MailPlus om de software straks onder de naam Spotler in de markt te brengen, blijft Van IJzendoorn de organisatie opnieuw trouw. Wij hopen van harte dat Van IJzendoorn nog langs als Spotler partner aan onze organisatie verbonden blijft.