Geavanceerde features voor e-mail

Jouw e-mails verdienen een professionele aanpak. SendPro biedt je een uitgebreide set met features om je e-mails mee te designen, af te leveren in de inbox en inzichten te verzamelen in één overzichtelijk platform.

header large

Design een inbox-ervaring als nooit tevoren

Of je nu orderbevestigingen verstuurt vanuit je webshop, een factuur vanuit je ERP, of een wachtwoord vergeten e-mail vanuit je CRM – Met SendPro centraliseer, optimaliseer en analyseer je alle transactionele e-mails die jouw bedrijf verlaten. Naast onze state-of-the-art template builder biedt het platform een uitgebreide set features om een inbox-ervaring als nooit tevoren te creëren.

Kies je templatestijl en structuur gemakkelijk

Stuur e-mails vanuit al je verschillende merken en bronnen

Stop met het maken van duizenden verschillende templates: onze template engine stelt je in staat je verschillende merken in één e-mailtemplate te laten zien. Stuur je bijvoorbeeld e-mails vanuit een B2C én een B2B-webshop? Dan maak je niet twee templates, maar gewoon één hele slimme!

Lees verder
Gepersonaliseerde bijlagen

Dynamische PDF bijlagen

Dynamisch gegenereerde bijlagen worden gemaakt wanneer jij ze nodig hebt: je hebt geen extra generator meer nodig om ze te maken. Stuur simpelweg de data mee die je nodig hebt, stop ze in een template en stuur ze mee met je e-mails!

Lees verder
Meerdere talen in één template

Communiceer met klanten over de hele wereld

Echt contact maken met klanten in de taal die zij spreken is gemakkelijker dan ooit tevoren met SendPro. Verspil geen tijd aan het maken van honderden vertalingen van je e-mails en sms’jes, zet ze gewoon in één template!

Deliver van bronsysteem naar inbox in <1 seconde

In de afgelopen jaren hebben we een infrastructuur en MTA ontwikkeld die erop gebrand is om jouw e-mails af te leveren waar ze horen: in de inbox. En met een gemiddelde inbox placement van 99.8% en een afleversnelheid van minder dan 1 seconde, zijn we daar behoorlijk goed in geworden.

Koppel gemakkelijk je bronsystemen aan Flowmailer

Stel elk bronsysteem in, zonder synchronisatie

Het koppelen met SendPro is supermakkelijk. Stel je voorkeursmethode in, hang je bronsysteem aan ons platform en e-mailen maar! (Wel even authenticeren natuurlijk, maar ook dat hebben we makkelijk gemaakt voor je!)

Lees verder
Overzichtelijke Domain Setup met FLowmailer

Overzichtelijke Domain Setup Wizard

De Domain Setup functie maakt het beheren van jouw domein en die van je klanten veel minder uitdagend dan het allemaal met de hand te doen. Onze Domein Setup is een zeer eenvoudige lijst van checks & crosses die domein setup met zich meebrengen – plus informatie over wat je moet doen.

Mails die afgeleverd worden

Hoe we de weg naar de inbox geplaveid hebben

In de inbox belanden is een vak apart. Toch wil je er als verzender altijd vanuit kunnen gaan dat jouw e-mails daar belanden. Om te zorgen dat miljoenen e-mails per maand op tijd aankomen in de inbox, nemen we bij SendPro verschillende technische maatregelen. Het resultaat is een afleversnelheid van <1 seconde en 99,8% inbox placement.

Track in real-time, weet wat er met je e-mail gebeurt

Weet precies hoe ontvangers met jouw e-mails omgaan. Volg & Rapporteer op afleverratios, spamklachten, ontvangerinformatie en -gedrag: Allemaal makkelijk terug te koppelen naar je CDP of Business Intelligence-tooling. Zo is je hele team altijd op de hoogte.

Real-time Analytics in Flowmailer

Real-time Analytics; wanneer jij dat nodig acht

Krijg je meer inzicht in het gedrag ná verzending. Zo weet je of je klant die factuur wel echt heeft ontvangen, controleer je of de link naar je offerte ook echt gebruikt wordt en kun je berichten nog een keer naar je klant sturen – zelfs op een ander e-mailadres.

Lees verder
Bounce management in Flowmailer

Analyseer bounces en volg ze automagisch op

Met de bounce management module van SendPro kun je automatisch opnieuw proberen een e-mail te versturen naar adressen die soft bouncen. Na enkele pogingen wordt de verzending van de e-mail gestopt. Met de bounce management module kun je dan de klantenservice volgen om het e-mailadres in de contactendatabase te repareren.

Lees verder
Terugkoppeling van afleverdata

Koppel data terug aan je bron- of reportingsysteem

De data die SendPro ontvangt over jouw e-mails, kun ook snel en gemakkelijk terugkoppelen naar een ander systeem. Zo kun je ook in je boekhoudpakket of CRM-systeem bijhouden welke e-mailadres niet valide zijn en waar je niet meer naar toe hoeft te e-mailen. Zo blijft je datakwaliteit gewaarborgd en je e-mailreputatie hoog.

Lees verder

Wil je SendPro zien en testen?

Wil je zien wat SendPro te bieden heeft? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Plan dan direct een online demo in bij één van onze experts. Of vraag een gratis trial account aan. Je kunt dan 30 dagen geheel vrijblijvend de software testen.

Spotler demo
Go to top
Direct Contact