SendPro vs. Mandrill

Bekijk wat SendPro als alternatief te bieden heeft voor Mandrill. Ervaar een betrouwbare, zelf gehoste infrastructuur en e-mailaflevering van topkwaliteit. Altijd 100% AVG-compliant. Bovendien kun je onze eindeloze functionaliteiten ontdekken met een gratis proefaccount van 30 dagen!

Geavanceerde e-mailtechnologie

Het transactionele e-mailplatform van SendPro is ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Dit platform biedt bedrijven de mogelijkheid om op een naadloze manier belangrijke en tijdgevoelige transactionele e-mails te verzenden, zoals orderbevestigingen, facturen en meldingen.

Gemaakt om héél veel e-mails af te leveren

De infrastructuur van het platform is schaalbaar, wat betekent dat het moeiteloos kan omgaan met zowel lage als hoge volumes van transactionele e-mails. Bovendien ondersteunt het platform dynamische contentpersonalisatie, waardoor elke e-mail op maat kan worden gemaakt op basis van specifieke transactiegegevens.

Weet wat er met je e-mails gebeurt

Met geavanceerde tracking- en rapportagemogelijkheden stelt het transactionele e-mailplatform bedrijven in staat om inzicht te krijgen in de bezorging en interactie van hun transactie-e-mails, waardoor ze de klantervaring verder kunnen verbeteren en optimaliseren.

Deze merken gingen je al voor:

CAB – wit
Currys – wit
DPD – wit
Eneco – wit
Exact – wit
Pathe – wit
Sessions – wit
Siemens – wit
Team Tailor – wit
Tele2 – wit
TLN – wit
Zusss – wit

Privacy-first & AVG compliance

Spotler garandeert 100% GDPR compliance. Spotler is gevestigd in Nederland, met verschillende datacenters operationeel. Wij zorgen ervoor dat persoonsdata de EU niet verlaten en verstrekken openbaar beschikbare juridische documentatie om dit te bewijzen.

Meer weten over hoe wij ons verhouden tot Mandrill?

Onze experts geven je graag een demonstratie van de werking van SendPro en vertellen je waarom je ons platform zou moeten overwegen.

Image
Go to top
Direct Contact